Shopping & träning - en rolig sak + ett nödvändigt ont

Datum:2008-06-30 Tid:18:15:49
Ja, så ser jag det. Shopping är underbart roligt, när man är lite mindre och hittar kläder. För alla med strl 25-27 på jeans kan jag helt klart rekomendera Lager 157 Gällstad. Hittade miljoner fina saker men inget som passade, tråkigt för mig men bra för min ekonomi. Hoppas fortfarande på ett mirakel men har också satt igång med en ny plan vad det gäller träningen. 5 dagar i veckan, 2 timmar om dagen måste ge resultat. Annars kommer jag definitivt att bryta ihop, det finns det ingen tvekan om. Än så länge har jag cyklat intervaller medan N åkte rullskidor och eftersom att jag är trött och jag misstänkter att ngn bytt ut mina ben mot cementklumpar tror jag faktiskt att den timman gav resultat. Ikväll väntar även en promenad på en timma med N, sen har jag avverkat dagens 2 timmar. Ett nödvändigt ont som sagt, men om jag vill ha glädjen med shoppingen så får jag nog genomlida smärtan och uttråkningen av träningen. Får väl se hur det utvecklar sig, lovar att uppdatera er om det. Som om ni inte visste det ;)


Bild från lundlund.com

Min fiende - nätshopping

Datum:2008-06-30 Tid:12:17:37

Bild

Det är alltid lika kul att sitta och kolla runt bland kläder, skor & assessoarer på nätet, alltid hittar jag ngt jag vill ha, alltid önskar jag att jag had emer pengar och barje gång kliar det i fingrarna efter att få skicka i väg en beställning. Än har jag hållt mig i skinnet för jag vet att Lager 157, en eftermiddag i borås och en helg i Örebro väntar. Men ändå, det vore roligt med lite nya kläder, lite nya skor eller varför inte nya assessoarer. Å andra sidan så skulle jag helst av allt vilja ha alltsammans. Men det lär inte hända, inte nu förän så länge så sparar jag pengar. Ligger lite lågt och hoppas fortfarande på att träningen ska ge resultat. Det får dock äga rum efter shopppingrundan med syrran, för först och främst blir det lunch, sen ska jag med henne och sen efter det MÅSTE jag träna lite. Hoppas på att N vill ungås lite med, men det vet jag inte än. Blev ingen klippning heller, hon svarade inte. Kanske kan bli imorn förmiddag eller en annan dag. Skulle behövas i alla fall.

Nu var det dock lunchdags & så måste jag fixa mig lite innan vi ska åka.

Måndag, en dag fylld med regn & åska

Datum:2008-06-30 Tid:11:03:09
Vaknade av klockan när N skulle upp. Insåg snabbt att det både vräkregnade och åskade. Vet inte när jag vaknade på morgonen och det åskade sist. Hur som helst så ledde det till att jag inte gick upp när jag skulle, för någonstans så var det inte alls lockande att stiga upp och ta tag i mitt liv. Så jag låg kvar till 9.30 innan jag segade mig upp. Sen dess har jag bara ätit frukost och klätt på mig, inget stressande idag alltså. Inte än iaf. Syrran ville kankse åka till Lager 157, får se hur det blir för planerna har kastats om lite och hon har mammas bil vilket innebär att mamma ska till stan i eftermiddag istället för som planerat på förmiddagen. Menmen, vi märker väl hur det utvecklar sig. Tror att jag ska kolla med Tant A om hon hinner klippa mig idag, vore trevligt med tanke på hur mitt hår ser ut förtillfället. Skulle behöva göra ngt åt färgen med men det får bli efter att jag fått lön. Nu är jag lite rädd om pengarna för jag vet inte hur det blir än med helgen och nästa helg och så där. Annars jobbar vi så mkt att det knappt märkas att vi inte har så mkt pengar och det är tur det. Tror jag ska slå A en signal, får se om hon är hemma eller ej.


Bild

Update

Datum:2008-06-30 Tid:10:54:33
Tordagen innebar filmmys med älsklingen, lite lättfixad mat och sen bara mys. I Fredags var det dag att jobba igen och det gick bra det med, även om kvällen tillbringades med ännu en film och N, vilket innebar att jag kom i säng sent och var trött när jag skulle upp till jobbet på lördags morgonen. Sen kommer vi till helgens stora favoritdag, lördagen. Det var en helt underbar kväll tillsammans med N. Vi var i borås och såg Sex and The City-filmen. Lovley säger jag bara! För jag älskade den. N sa att den var okej och räknade killarna i salongen, tror det var ca 10 till slut... Efter filmen, när vi gick ut ur biomörkret så möts vi av solen. Snacka om att det kändes underbart. Var fint väder även när vi åkte dit och resten av eftrmiddagen och kvällen men just när vi gick ut från bion så kändes allt bara helt underbart. Det var skönt för så har inte resten av veckan känts alls. Älskade att solen värmde, himlen var blå och jag var tillsammans med älsklingen. Åkte hemmåt, handlade lite åt N:s mor innan vi tog oss en liten biltur. Tycker att det är mysigt båda två så vi roade oss med det en stund innan vi åkte hem, kollade på en ny film (bara halva) och sen somnade. Söndagen var en seg dag med slutet på filmen och bara slöande. Jobbade mellan 17-20, vilket gick snabbt men ändå kändes som om det förstörde hela dagen, tänkte ju hela tiden på att snart måste jag ju åka och undrar var klockan är.

Önska, önska, önska

Datum:2008-06-26 Tid:17:19:35
Skulle vilja ha en miljon saker just nu. Förmodligen för att jag har mer eller mindre inte en enda krona. Det blri väl mer till slutet av nästa månad när vi får lön men än så länge så finns det inte många kronor över. Jobbigt när man är shoppingsugen men också braför det blir inget shoppat när det inte finns några pengar. Det brukar betyda att jag sparar det mesta av pengarna som finns kvar, för det känns ändå inte som om jag har råd att köpa ngt. Dock blir det bio i helgen så då går väl lite pengar till det. Annars får det nog bli en billig månad med lite kostnader. Inte så kul men men, det är ju inte för så länge.


Bild

Duktig värre

Datum:2008-06-26 Tid:16:57:46
Idag känner jag mig nöjd, igår blev det som sagt inte mkt till träning utan bara en halvtimma på cykeln. Idag däremot satt jag och cyklade i 1,5 timma samtidigt som jag och syrrans pojkvän kollade på Sandor/Ida. En helt okej film baserad på en bra bok. Dessutom följde den handlingen bra tycker jag, till skillnad från många andra filmer baserade på böcker. Men tillbaka till träningen så känns det skönt att ha tränat ordentligen och jag är nöjd. Imorn får det nog bli lite promenad ist för jag har en känsla av att jag kommer ha lite ont ;) Får väl se om det möjligen skulle kunna vara fint väder imorn eller möjligen uppehåll. Snart ska jag dock åka in till stan till N och ha myskväll. Tror det behövs för det var ett tag sen vi var själva och hade tid att mysa ihop.

En ledig dag

Datum:2008-06-26 Tid:12:11:17

Bild

Precis som igår så var jag ledig och det är jag även idag. Vad ska man hitta på en dag då man är helledig då? I min fantasi är det soligt, 25 grader varmt med lite mildbris och jag tillbringar dagen med att sola på ett soldäck nära poolen där jag tar ett dopp då och då för att svalka av mig. Tyvärr så är det lika orealistisk som önskan att ha lika fint hår som Vanessa Hudgens eller lika snygg kropp som Eva Longoria. Så dagen tillbringades inomhus med bok och dator, inte lika perfekt eller ens lika skönt & roligt. Menmen. Idag så ska jag träna (blev lite halvseriös träning igår) och ikväll ska N och jag kolla på film och mysa hemma hos honom. Nu ska jag dock hänga upp lite tvätt och kankse dammsuga lite. Tror det får bli en kopp kaffe och kankse lite träning. I vilken ordning får vi se. Ska kolla om vi ha ngn rolig film att kolla på när jag tränar, annars blir det tråkigare än tråkigast att träna.

Resultaten är levererade

Datum:2008-06-26 Tid:11:59:17
Ja, igår var det exakt 3 veckor sen som vi skrev tenta i en mörk sal i källaren på Örebro Universitet. Igår kom beskedet, uppenbarligen klarade jag tentan och fick mitt BA. Då kändes det surt och jag var sur, irriterad och besviken hela efetrmiddagen. Efter att ha sovit på saken och sett vilka poäng jag fick är jag dock glad att det gick som det gick och jag får vara nöjd. Det är trots allt inte dåligt utan väldigt bra egentligen, mina förhoppningar var bara för höga från början. Känns dock bättre nu och jag är alltså säker, jag behöver inte ägna min sommar åt att plugga på inför en omtenta. Känns bra, riktigt bra. Så nu har jag besultat mig för att låta allt skolsnack, resultatfrustration och allt annat som har kompling till skoldelen av mitt liv vila för sommaren. Det blir en paus och en välbehövlig sådan för att jag ska orka med den kommande höstterminen.

Idag är dagen D

Datum:2008-06-25 Tid:10:16:03
.... den dag då vi ska få reda på om vi klarat vår senaste termin eller ej. Jag är nervös och lite spänd för jag har verkligen ingen aning, det kan ha gått bra och det kan ha gått dåligt och någonstans så hoppas jag väl ändå (även om jag nästan är helt säker på att jag kommer bli jättebevsiken) att det gick helt lysande. Än så länge har dock inga resultat kommit ut, det var faktiskt det första jag kollade. Så jag tror att jag ska ta och äta lite frukost och sen se vad dagen ska tillbringas med för sysselssättning. En sak är iaf klar, det ska bli träning. Äta var det ja. På återseende ;)


Bild

Äntligen!

Datum:2008-06-25 Tid:10:10:23
Bild från lundlund.com

Kom ihåg att ställa mig på vågen det första jag gjorde nu på morgonen (är man ledig så är det tillåtet att ha sovmorgon så det så!) och vet ni något roligt??? ÄNTLIGEN, efter 6 månaders slit helt utan viktresultat så har jag gått ner 2 kilo. (Tillåtet att skratta) Vet att det egentligen är detsamma som inget alls, men för mig betydde det väldigt mkt. Motivationen är liksom inte på topp längre och det här var något som jag verkligen behövde för att känna att nu jävlar ska jag fportsätta kämpa ochjag ska lyckas. Det finns inga om eller men eller något, det bara måste går. Har som mål att kunna ha en stor del av kläderna i min gadrob, att känna mig nöjd, glad och sund, att må bra och orka mer. Hoppas på en mer vältränad och muskulös kropp, på en lagom nivå där jag trivs med mig själv. Får väl se hur det går och hur snabbt resultaten kan komma nu, men jag hoppas att det här gav mig en knuff i rätt riktning och att jag kommer att orka med att träna mer nu, även om jag jobbar mkt.

Time for some update

Datum:2008-06-24 Tid:22:19:33
Har än en gång lyckats låta bli att blogga på ett par dagar. Tog mig igenom mina 8 dagar i rad på jobbet även om det sista var väldigt kämpigt. Midsommarafton blev lite det lugnaste laget efetrsom att jag jobbade och var väldans trött. Lyckades somna i soffan hemma hos N:s familjs kompisar. Trevligt och roligt, men inte så långvarigt. Sen var jag ledig i söndags och då var vi hemma hos mormor och morfar. Trevligt och mysigt, firade mormor som fyllde år idag. Grattos Mormor! Sen åkte jag och N till skövde för att lämna en cykel som ska upp till Carro som är på SM veckan. Hoppas att det går bra för henne och att hon kan fokusera på det hon ska. (Tänker på dig gumman, du vet att jag finns här om du vill snacka...) Imorn och på torsdag är jag ledig och då ska jag ta det lugnt, träna och blogga kankse?! Känner att det har varit mkt nu och att jag varit så trött efetr jobbet att jag inte orkat tänka på varken blogg, mail eller internet överhuvudtaget. Har varit duktig och tränat idag, cyklade en timma idag med. Fast fick skjuts hem från jobbet, halvvägs iaf. Tack pappa! Varväldans trätt kan jag meddela. Imorn blir det mer träning men nu är jag trött och redo för sängen.

Ska försöka hinna med att sew SATC-filmen i veckan med, söta N har lovat att följa med fast det egentligen är mest jag som vill se. Längtar.

Saknar mina söta små tjejer med, vem hade kunnat ana att det skulle bli så här bra för ett årsen?! Inte jag iaf, för då hade jag inte varit så nervös. Nu är jag dock sugen på SATC, shopping & att träffa tjejerna, tyvärr är det enbart filmen som är aktuell för stunden.

Ha en fin kväll allesammans.

Gossip Girl

Datum:2008-06-18 Tid:19:52:12
Nu är det som bekant sommarlov och det innebär att jag ägnar mig åt skönlitterära studier, inte kurslitteratur. Underbart med lite omväxling kan jag tala om ;) Började läsa Gossip Girl böckerna direkt men blev lite besviken. Har insett att det beror på att jag kollat på serien innan jag började läsa böckerna och att det är så mkt som ej stämmer mellan dem. Det är så många personer som har så olika roller i boken jämfört med serien, det går liksom inte ihop. Har dock börjat tycka bättre om böckerna allt eftersom och nu gillar jag dem även om serien är bättre enligt mig. Tror att jag ska fråga N om vi kan se ett avsnitt eller två före fotbollen nu, vore kul. Eller så läser jag lite till först, får se.

                      

Vad tycker du om Gossip Girl och föredrar du böckerna eller serien?

Dagen som gått

Datum:2008-06-18 Tid:19:29:50
...har inneburit att jag varit på jobbet till klockan 15. Cyklade hem men kom bara en liten bit innan jag träffade Tant B (en av mina extramammor) och eftersom att hon behövde lite sällskap så gick jag med henne istället. Dessutom är det ett riktigt promenadfreak vi pratar om så det blev lite mer än bara raka vägen hem även om jag lyckades få till en överenskommelse om en medelväg ;) Mkt trevligt och välbehövligt efter en både lugn & stressig dag. Kom hem till syrrorna och tillbringade en stund med dem ute på trappan innan det var dags för dusch och lite packning innan N kom och hämtade mig. Nu sitter jag hemma hos N:s familj själv, N skule köra sin far och följa med sin mor och handla. Snart tillbaka kan jag tänka mig, men nu fick jag tid att blogga utan att vara tråkig och associal. Ikväll ska vi självklart kolla på fotbollen och mysa ihop. Kändes så konstigt igår att inte vara tillsammans, snacka om att man vant sig fort vid att bo ihop och med andra ord mer eller mindre alltid vara tillsammans. Det är inte tråkigt utan underbart, och jag älskar verkligen känslan av att vara nära och alltid finnas till hand för varandra.

Cosmopolitan

Datum:2008-06-17 Tid:22:23:40

Det är min absoluta favorittidning och det senaste numrer betydde extra mkt, varför vill jag dock inte tala om för det blir för uppenbart då ;) Kan i alla fall meddela att det helt klart är en tidning värt att äga vart enda nummer av om ni inte redan gör det. Bättre tidning finns inte. Skulle dock gärna få tips om vilka tidningar som ni tyker är bra och värda att prenumerera på?! Vilken är just din favorittidning?Update

Datum:2008-06-17 Tid:22:12:51

Sen senast har det hänt en del. Det har hunnits med att fira 2 årsdag i borås på dagen och hemma med film och kinamat på kvällen. Till en viss E vill jag bara säga, du hade fel för nu är det 2 år och inte 2 veckor ;) Mkt mysigt och helt perfekt, vet inte vad jag skulle göra utan min oerhört underbara pojkvän, du vet att jag älskar dig! Har även hunnit med att fira student & göra en balsminkning som jag var nöjd med och N:syster vilken är ägaren av ansiktet jag sminkade sa att hon var nöjd så jag får lita på det. Väntar fortfarande på bilder dock. Eftersom att det var lite kris på jobbet så har jag redan hunnit med att jobba i 5 dagar, varav de senaste 4 och nu har jag klarat av hälften, bara 4 kvar tills jag får vara ledig. Ser fram emot en hel dag med Älsklingen. Annars går det riktigt bra att jobba och det känns som om jag kommer in i det mer och mer för varje dag som går. Annars så är det inte mkt mer än jobb, lite socialtid med familj och N plus promenader. Har till och med lärt mig att använda rasten på jobbet till att promenera på, känns väldigt hurtigt måste jag säga. Speciellt som jag cyklar till jobbet också. Har massa bilder men nu är jag trött så det får bli en annan dag. Har varit en lång dag med både jobb, jobb föreläsning och en löångpromenad med pappa. Så nu känner jag mig redo för en dusch lite läsning och sen sängen. Till Tjejerna så vill jag bara meddela att jag lovar att bli bättre på uppdateringar om vad jag gör, men som det är nu är det mest jobb så det är inte så spännande ;) Ska dock skärpa mig och planera min tillvaro mer, då känns det ju som om jag är närmer er med (ni vet vad jag menar), saknar er galet mkt.

Har även tänkt att fundera över lite föändringar av bloggen, ska se vad jag kan komma på ;)

Ha det så bra så länge allesammas, puss & Kram


Sommar!

Datum:2008-06-08 Tid:15:31:42
Sommarbild från Mauritius
Bild

Nu är det verlkligen sommar och jag har tillbringat den största delen av dagen i skuggan med en bok tillsammans med N. Väääldans mysigt och rätt lagom varmt. Är så röd fortfarande så jag vågar inte sola, hoppas dock att det stundande ovädret inte ska hålla i sig så länge utan att jag kan ta igen all missad solning. Hoppas på en varm och skön sommar med mkt sol, bad & roligheter. Det skulle vara så underbart med en fin sommar. Lite romantik skulle väl inte vara fel heller, och det borde väl infinna sig lite extra snart är ändå vår 2 års dag i veckan. Herregud, kan inte fatta att det redan har gått två år. Ibland känns det som ingen tid alls och ibalnd känns det som evigheter, på ett bra sätt så klart! Ska väl ta och ladda upp kort från grillningen & tentafesten och även annat, men just nu orkar jag inte riktigt så ni får hålla till godo så länge. Nu är det nog dags för en frukt & vatten stund dock. Kankse ett Gossip Girl-avsnitt i skuggan med N, detlät rätt bra tycker jag. Hittar ni på en solig dag som denna?

I'm Back!

Datum:2008-06-08 Tid:11:17:56
Nu är det slut på bloggtorkan, nu är jag tillbaka igen. Det har hänt en hel del sen jag sist bloggade men jag ska försöka få till en uppdatering. Vi var hemma på studenten, det var strålande fint väder och mkt trevligt. Åkte tillbaka till Örebro lite tidigare f´ör att pluggapluggaplugga. Det gjorde vi hela tiden fram tills i onsdags då det var dags för tenta. Hann med att fira Alex födesledag med samma helg som studenten. Hur tentan gick vet jag inte, kändes dock inte så bra en vi får se. Efter det blev det en tur på stan med Älskligen, tyvärr var det marknad så stan var överfylld med folk och det var kokhett. Det blev med andra ord en kort visit innan vi begav oss hem för att fixa oss innan det var dags för fest med v'ännerna. Det blev en helt underbar kväll med skratt & gott humör. Torsdagen var seg och tillbringades framförallt i sängen. Hann med lite städning och ett sista möte med vännerna. Det blev Mac Donalds och bio. Sen var det taxi hem, gick inga bussar. Skrev en lista för packning och somnade. I fredags var det dags att åka hem till Uhamn igen. vi packade, hämtade grejer hos Johanna & Alex och mamma & pappa kom upp för att hjälpa till med hemflytt. Så nu sitter jag här, hemma i Uhamn med hela familjen och blåsor från gårdagens misslyckade solsession. Jag borde lärt mig men efter det här så lär jag vara mer försiktig iaf, det är en sak som är säker. Nu ska jag lägga mig med en bok i skuggan och njuta av att vara ledig. Imorn börjar jobbintroduktionerna.  Återkommer med bilder och uppdateringar senare, Älskligen väntar på mig.