Midsommar, Jobb & Regn

Datum:2007-06-25 Tid:15:59:46

Då var det måndag igen då, men idag är jag faktiskt ledig! Känns super efter att ha jobbat heeeeela helgen,
men mkt pengar blir det och det är ju alltid bra!

Usch, läste precis Elins blogg och blev deppig...
Lauren har åkt hem igen och fast att jag knappt känner henne så känns det jättesorgligt och tråkigt!
Tänk då hur Elin känner, lider med dig gumman!

Midsommar var en härligt regning helg, precis vad man tänker på när man hör orden svensk sommar och midsommar! Men det var väääldigt trevligt även om mitt firande avslutades tidigt. Efter att ha jobbat hela dagen var jag trött och sliten och orkade inte med så mkt fest, men den som blev var helt perfekt! Sen skulle jag upp och jobba resten av helgen, så det fick jag ju ta med i beräkningen med. Stackars pojkvännen följde med och avslutade sin kväll tidigt han med!

Senaste tiden har varit bra, mkt har handlat om jobb och att göra ingenting alls dess emellan men det är trevligt det med ibalnd. Har ett nytt projekt på gång också: Jag ska göra ett album men bilder och kommentarer och roligheter från typ hela året och sen om speciella tillfällen och allt möjligt. Lite bal, lite student, lite kompisar, lite familj, lite pojkvän och lite blandat, lite som ett collage fast i albumformat, kommer inte ihåg vad de heter men finns ju ett ord för det.... Hmm, hoppas att den blir bra och rolig.

Nä, kanske är dags för lite fika innan jag ska bege mig till stallet, greja me hästarna, hem, duscha och tillbaka till pojken.

Saknar er alla massor! Får ta tag i det här med att prata i telefon, är ändå mer eller mindre världsbäst i den konsten så varför inte passa på att ägna mig åt den?!

Ha de så bra allihop och drunka inte i regnet om ni försöker sola mellan skurarna!

Puss & Kram

J


Efteråt - när allt är över

Datum:2007-06-04 Tid:14:04:10
Jaha, vad gör man då när allt firande och festande är avklarat, alla presenter är öppnade och blommorna har vissnat? Ne, de ni! Faktum är att jag inte gör någonting vettigt alls... Om man inte kan räkna läsa böcker, sova, sola, rida och prata i telefon som viktigt och vettigt... Är totalt förslappad faktiskt. I början var det skönt att återhämta sig lite, ta en paus och ägna sig åt ingenting men nu börjar det bli långtiråkigt faktiskt... Tur att jag börjar jobba om exakt en vecka... Så sorry Elin, men det kommer inte vara lätt att köra till Arlanda för jag har Brandövning från kl 13... Ngt som jag får betalt för att gå på... Hmm, ne jag har varit hos Pojkvännen i en vecka nu, har inte gjort ngt då heller, kollat på honom innan han skulle på balen och sådär, men för det mesta så har jag bara legat och latat mig. Har dock planer på att baka lite bröd, blev lte sugen på det och tror att det är morgondagens plan. Förutom det ska jag rida också, inte bara jag utan även hästen som behöver komma i form igen och så ska jag uta och gå en promenad snart tror jag. Är fortfarande inte helt frisk så jag ska ta det lite lugnt, men en promenda har ingen dött av... Laga lite mat också kanske, är ngt som jag också är sugen på. Känner mig lite huslig faktiskt. Måste städa och sortera på mitt rum men, men det får vänta lite för riktigt så mkt inspiration har jag inte än. 

Igår solade jag nästan heladagen, vilket resulterade i att jag brännde mig en aning, men det börjar gå över, är inte alls så röd längre... Är ju positivt iaf. Sen var jag och Maria ute och red, gud va underbart det var. Trora att semestern var välbehövlig för både mig och hästen för hon var på superhumör, hade värsta farten och allt. Lyckades till  och med få fin ökad tölt, det var första gången det konststycket lyckades! Så glad jag var sen.   

I veckan ska jag fixa studentpresent till Pojkvännen med, han slutar på fredag! =) Och nästa vecka har vi varit tillsammans i ett år, det ni! =)  Och Syrran lilla, vad är det för fel på mitt smeknamn då?  Är bara du som har reagerat på det ju ;) Har du ngt bättre förslag eller? Ska vi hitta på vi veckan då, kan inte du ha ngn bra idé???

Ne nu ska jag ta och hitta på ngt annat.... återkommer med uppdateringar om min semestervecka =)

Puss & Kram

Jsan