Vaddå sovmorgon?!

Datum:2007-03-10 Tid:15:54:30
Fredagar och Lördagar brukar ju innebära att man äntligen får sova ut och efter en vecka med snitt sömn på sådär 4 -5 timmar natten hade det behövts, men nejdå. Igår var vi i Borås på möte med Caset, inte alls kul men ändå givande. Så då var jag inte hemma innan vid 2 och då skulle jag plugga, rida och sen träffa Elin och vara taxi. Det blev inget pluggande men allt annat hann jag med. Idag skulle jag städa, plugga och fixa, lär inte bli någon städning för nu ska vi iväg och fira syskonen ikväll och sen ska jag ut med kompisarna. Men det blir nog kul och skönt med ett avbrott så får väl ta och städa ngn annan gång, inte hela världen men lite fattigare för jag lör ju inte få betalt utan att ha städat. Överlever nog 100 kr fattigare den här veckan dock. Skulle varit i stallet  idag med, men det blir inte så heller. Blåser för mycket och regnade som fan ett tag. Menmen, det få bli imorn. Måste ändå fixa iordning mig, plugga lite till och ringa lite så dt får nog bli väl ändå. Är så mycket som ska hinnas med nu, längtar till den dan jag känner att jag kan göra lite som jag vill för att jag inte har tusen saker att fixa till igår typ... Hann iofs med tyska filmen i torsdags och rapporten idag, så då är ett till moment där avklarat iaf, det känns bra. Sen har jag börjat på rättskunskapsprovet nu idag, hinner lite till så då behöver jag inte stressa ihjäl mig imorn för att jag inte läst alls. Men jag har frtfarande projektarnbete kvar att göra och övning till matteprovet som för övrigt kommer gå åt helvete för jag ligger mer än 10 sidor efter utan ngn egentlig chnas att ta ikapp det, så de blir väl sådär kul. Va på framsidan på tidningen idag med, usch säger jag bara, inte en männska som läste den kan ha missat mig *skäms* usch, var värsta dåligt tycker jag. Menmen, nu får jag plugga lite mer innan kvällens förberedelser ska genomföras! 

Puss & Kram J

PS. Älskling, jag lovar, jag ska ta det ganska lugnt! =) Älskar dig! DS.  

Jobbigt med krångel & att sova själv igen....

Datum:2007-03-04 Tid:21:25:19
Nu när jag och min projektpartner försöker att vara duktiga och träffas på en söndag och allt för att jobba och fixa, självklart så ska det då krångla! Usch, fattar inte att allt måste vara så krångligt. Nästan hela utgångsschemat har vi fått ändra från vår första idé och då är vi ändå långtifrån klara, tycker inte alls att det är kul med alla problemen! Menmen, det löser sig väl men usch vad krångligt det blir när inget gör som man vill.

Så har pojkvännen åkt tillbaka till skolan igen och jag förväntas att sova själv i några veckor innan han kommer hem igen och jag får sällskap, ledsen men usch vad fort man vänjer sig vid att ha ngn där, även om man kan få små utskällningar mitt i natten för att man letar efter täcket som ngn annan sparkat ner på golvet och man fryser väääldigt mycket utan det. ;) Men, det är ju så svårt att somna själv sen, är ju ngn som saknas. Men jag börjar ändå bli lite van vid att det är så här, fast inte helt ändå. Saknar dig när du inte är här grabben! (Har dock värsta snygga bilden på mobilen nu, så jag kan kolla på dig lite varje dag om jag vill).

MMM, klänningen kan nog bli bra när den blir klar och jag har tyg och allt... och ja, jag har bytt strumpor och går inte ut med blött hår heller, så jag borde inte fått ngt virus tills imorn.... plus att jag har prov, så det får nog bli skolan oavsett tror jag, inte mkt till val där inte. Men det e skönt att ngn oroar sig lite ibalnd, ngn som håller koll! Tack E!

Ne, veckan som kommer blir inget kul alls. Har prov imorn och på onsdag och hur ska jag hinna med det, projektarbetet och modevisningen plus allt annat?! Jag har inga svar men har en liten känsla av att trningen imorn kommer att få skjutas på tills nästa vecka, för jag kommer aldrig att hinna plugga in allt på tisdag kväll, inte en chans.

Dags att hoppa in i duschen och sen plugga lite mer innan jag somnar, ringa och säga godnatt till älsklingen med.
Ni får alla ha det superbäst. Massa Pussar & Kramar från J

Ny mobil =D

Datum:2007-03-03 Tid:17:31:22
Idag har det varit shopping dag, skulle köpt tyg till balkläningen men belv så osäker på om det var en fin färg eller inte så jag ska gå tillbaka på onsdag med mamma ist! Pojkvännen var jätteduktig och hjälpsam men det är lättare att rådfråga henne om vilka färger och tyger som jag ska ha. Efter den missen gick det dock bättre, har köpt en suuuupersnygg tubtopp-klänning med tryckknappar (fejk, men snyggdetalj), fickor och i ett snyggt röd-vitt-svart rutigt mönster! Supersnygg med ett par leggings och kofta nu i vinter/vår och sen endast den elelr ett par leggings och ballerina eller pumps till sommaren! Sååååå sommrig enligt mig och samtidigt helt okay att ha nu med! =) hellyckat köp! Efter det blev det ett nytt vanligt baslinne med, ett vitt linne är ju inte vitt så länge så ett nytt var på sin plats. Lite fönstershopping senare så var jag och snyggingen på netonnet och köpte en ny mobil, en bluetooth mojj och ett usb minne till mig, plus en massa saker till hans bärbaradator. Sen åkte vi äntligen hem och jag kunde börja ladda min superläckra mobil och installera alla grejer! Nu ska jag plugga, fixa och åka till pojkvännen, blev aldrig så igår, han kom hit istället! 

Ha det absolut bäst allihop!

Puss & Kram J 

Då var det Fredag igen!

Datum:2007-03-02 Tid:17:09:41
Veckorna verkar bara spinga iväg, snart kommer jag att sitta där sista veckan i skolan och undra varför jag inte har fixat allt jag borde fixat innan studenten, menmen, vem vet jag kankse kommer ikapp! Just nu känns det som om jag ligger efter, men det gör jag ju inte egentligen...

Varit och jobbat ihop med pojkvännen idag, men bara en liten stund och jag var mest med som sällskap, sen åkte vi hem och fikade; riktigt mysigt! Nu i eftermiddag har jag städat, ska plugga lite nu och sen ska jag åka hem till honom och tillbringa kvällen med hans familj. Imorn ska vi åka och köpa tyg till min balklänning, hoppashoppashoppas, att det finns i rätt färg och allt som jag vill ha! Samaragdgrön ska den vara, det har varit bestämmt huuuur länge som helst i min värld =) Ska kolla hur mkt pengar jag har, men blir nog lite nya kläder och kanske ngt par skor, vem vet! Åååh, längtar verkligen för jag är riktigt sugen på att shoppa lite, var så längesen nu. Måse köpa lite nytt smink med, för mitt börjar ta slut.

Kanske skulle ta och plugga lite, har anteckningar att renskriva, prov att läsa på inför och ett projektarbete att skriva. Kommer aldrig bli klar med det sistnämnda känns det som, men det är väl bara som det känns. Usch, jag tycker inte alls att det här är kul, menmen det är väl bara att ta tag i det nu och skriva lite så att jag kommer ngnstans. Har ju två prov nästa vecka och jag har bara börjat att plugga till det ena, så jag komemr ha fullt upp med det i helgen med, usch usch usch.

Ha det bäst allihop, drunkna inte i all stress som vi har idag! ;)

Puss & Kram J

Sjuk, Sjuk, Sjuk

Datum:2007-03-01 Tid:22:36:42
Japp Eiln, du har nog rätt... Fattar inte varför jag ska bli sjuk hela tiden. Får feber, blir förkyld och så hela tiden och dess emellan så blir jag så tröttoch orkelslös. Ändå har jag inte haft alls mkt att göra på sista tiden, men nu kommer det att bli ett helt helvete! Den här månaden kommer inte att bli kul alls, har prov, inlämningar och modeviningen plus en stor redovisning och sen har man ju projektarbetet över sig hela tiden med. Det tar tid och är krångligt, men jag gör så gott jga kan och får ju hjälp av gruppen så det funkar ju.

Nu är det mkt som ska hinnas med, städa, plugga, rida, träna och fixa med modevisningen samti´digt som jag vill träffa pojkvännen så mkt som möjligt nu när han är hemma... Kan ju dröja innan vi ses nästa gång liksom, jag kommer ju inte kunna åka upp den här månaden iaf, inte en chans... Tyvärr, men jag kommer väl inte hinna med mkt alls den här månaden, det kommer bli ufft. Får nog verkligen anstränga mig och planera mkt för att jag ska kunna få ihop tiden till allt som ska göras. Men det brukar ju alltid lösa sig på ngt sätt, det gör ju alltid det.

Jag var och kollade på ett sommarjobb idag med, fick en rundtur och så så att jag vet lite vad dt handlar om innan jag ska söka... Vill gärna veta lite innan jag söker dit, vet inte hur jag ska göra n men tänker bestämma mig imorn och skicka in papperna så att jag verkligen får ngt jobb med, vill ju hinna tjäna ihop så mkt pengar nu i sommar som möjligt så att man har ngt att leva av senmed... Usch, sen det låter så jobbigt och samtidigt kul. Kan inte bestämma mig för om jag längtar eller bävar för studenten och allt som kommer med den.

Menmen, nu ska jag lägga ner detta häringa och sova lite tror jag. Prata med pojkvännen inna dess med, vara lite social.

Ha det bäst allihop!

Puss & Kram J