Studenten =)

Datum:2007-05-26 Tid:18:21:12
Då var det avklarat då, det man drömt om åtskilliga gånger de senaste åren, det man önskat skulle ske så länge att man nästan börjat tänka att det aldrig kommer att ske, nu har det skett! Jag har tagit studenten!!!! Shit, låter bra att bara säga det. På ett sätt har jag nog inte fattat, på ett sätt känns det jättetråkigt och samtidigt känns det jättekul.... Finns ju vissa saker och personer som man kommer att sakna mer än andra, men så är det ju alltid. Det kommer nog ta ett tag innan man verkligen, verkligen kommer att ha fattat, men det kommer nog det med. Just nu känns det helt underbart att inte ha ngt att göra, att bara slappa och veta att det är okej. Har inget inlanerat alls utom en klipptid, en lunch och ngn fika och så där, de närmsta två veckorna, känns super. Självklart har jag pojkvännens student med, men det är ju inget jobbigt utan bara kul, okej lite jobbigt för jag måste ju så klart köpa en bra present och vet inte hur i helafriden jag ska lyckas med att slå hans present till mig, det går nog knappt. Älskar den verkligen, fick världens finaste halsband av honom och hans familj och en superfin nalle =) Inte döpt den ä'n dock...

Själva gårdagen var en rörig tillställning med många olika vändor fram och tillbaka, många gäster (tack till er alla, var jättetrevligt att ni kom!) Champange frukost, fotograf tid gånger 2, sim och sporthalls avslutning med stipendier, sång, dans & tal och sen själva utspringandet på trappan, träffa släkt och vänner, mer kort, upp på lastbilden och åka, åka, åka, hem och äta, mingla, ta kort och ha trevligt, sen fixa iordning sig inför kvällen och en förfest innan Pluto... Det var en mycket trevlig dag men det känns fortfarande som om det hände för mkt för att jag riktigt ska ha fattat vad som hänt och ha en chans att änna efter riktigt. Men det kommer nog det med. Nö, nu ska jag nog ta och lägga mig tillrätta i soffan med en koppkaffe och en bra bok.

Puss & Kram

Jsan

Snart, snart, snart...

Datum:2007-05-11 Tid:16:59:54
Nu är det snart slut på alla prov och inlämningar, snart slut på alla lektioner och snart slut på skolan. Önskar bara att det var imorn elelr ngt för jag är så trött på alltihop. Är så svårt att fokusera nu de sista och verkligen anstränga sig så mkt som behövs. samtidigt vet jag inte som jag riktigt fattat att jag snart ska ta studenten, shit liksom, snart är det dags att börja ta mer ansvar sjävl. Ett prov och en inlämnig kvar, sen är det jobbiga över.

Snart snart snart kommer förhoppningsvis älsklingen in genom dörren me, skanar honom sjukt mkt. Känns som evigheter sen vi träffades sist, men är väl inte så många  veckor sen egentligen... Nu väntar en helg tillsammans i alla fall och senkommer han hem nästa helg och till studenten så nu får jag träffa honom mycket =)

Har  ägnat hela dagen åt att städa och tvätta och fixa, känns så där kul omman säger så, men var helt klart behövligt. Resten av helgen väntar tid i stallet och med skolböckerna och men pojken min...

Ha det underbart och regna inte bort i det svenska sommar vädret! ;)

Puss & Kram
Jsan

Ledig men upptagen!

Datum:2007-05-02 Tid:18:04:54
Då var man tillbaka i skolan efter en veckas ledighet och lite sjukdom. Fick dock redan på att vi får vara lediga imorn, för det är resursdag halva dagen och sen har vi bara en lektion men den fick vi jobba hemma på! As gött, då blev det bara en dag i skolan den här veckan då och totalt bara 7 kvar till studenten! Är dock en del som ska hinnas med på den tiden, har tre prov, två nationella och lite tyska men annars tror jag att det börjar ta på det.

Ska försöka hinna göra mkt nu i helgen så slipper jag ha så mkt sen. Vore gött om jag kunde ta det lugnare sen, koncentrera mig på att sy klänningen och fixa inför studenten. Längtar verkligen dit samtidigt som det är skönt att gå i skolan och ha tryggheten som finns där. Mest känner jag ändå att det ska bli skönt att få ta studenten, jobba och förhoppningsvis flytta. Letade och sökte lägenheter igår kväll, kändes jättebra, hoppas bara att vi får ngn och att vi kommer in på skolan ihop och allt, vore helt underbart!

Saknar min älskling jättemkt, okej att han alltid är långt bort men nu är han extra långt bort och jag får inte esn prata med honom i telefon, bara sms. Ska väl dock vara gald att jag få det, kunde ju varit sämre men jag saknar verkligen hans röst.... 

Ne nu ska jag inte klaga mer utan ta tag i mitt liv, dags att plugga och fixa lite. Lite träning är det nog dags för nu när halsen mår bättre. 

Sola försiktigt alihop!

Puss & Kram Jsan