The Quiz - Hello Saferide

Datum:2008-04-30 Tid:14:42:57
Den här veckans låt blir The Quiz med Hello Saferide. Lyssnade på den senast häromdagen och den är skön på ngt vis. Därför får den ta plats som veckans låt. Lyssna & Njut =)

Min dag

Datum:2008-04-30 Tid:14:32:16
image315
Bild från Photowall.se

dagen börjande väl helt okej, städade & N diskade. Sen var vi och handlade & efter det var det lucnhdags. Sen började det gå utför för min del. Jag blöev så sjukttrött och det är jag fortfarande. Har sovit i en halvtimma men jag vet inte om det hjälpte så mkt. Funderar på kaffe, men jag är så mätt & då är det inte så lockande att trycka i sig mer även om det bara är vätska... Ska snart sätta igån och skriva på inlämningsuppgiften, hoppas att hjärnan klarar av det. Ikväll kommer Alexandra & Fredrikl. Vis ka grilla och umgås innan det blir Slottet & Valborgseld mm. Ska bli lite kul att se hur det är här, skiljer sig säkert inte så mkt från vad vi är vana vid, lite mindre fulla småungar kankse?! Ne, det får nog bli kaffe ändå & kankse ngt uppiggande med, lite choklad kankse... suck, vilken dag det här blir utan träning och med choklad. Tränade inte igår heller ju... Känns sådär men det får bli desto hårdare imorn bitti ist. Ha en bra kväll =)

Nattinatt

Datum:2008-04-29 Tid:22:56:47
image314

Nu värker hela kroppen och det känns som om det är ett tecken på att jag borde bege mig till sängs. Har en del att hinna med imorn och då är det ju bra om jag kommer upp i tid med. Sov gött alla söta!

Nice Girl

Datum:2008-04-29 Tid:22:27:45
image313
Bild från Kicks

Hur somrigt ser inte det här ut? Tycker att den definierar sommar & romantik på ett rätt bra sätt eller hur?! Älskar sommaren & den nu så moderiktiga romantiska stilen. Alla underbara klänningar, vackra skor & fantastiska frisyrer. Tänk vad underbart att få vara tjej och ha allt det där. Inte för att det måste vara speciellt dyrt eller avancerat utan känslan av att få vara riktigt tjejig. Vet att alla inte tycker om det och att vissa heller klarar sig helt själva med en väldigt grabbig attityd, men oavsett vilket, så gillar jag att få göra mig i ordning och få känna mig riktigt tjejig och fin ibland. Speciellt om det har gått ett tag sen jag senast gjorde mig i ordning. Läste ngt hos Stina-Lee om att hon brukar ta en paus från smink & hela att göra sig i ordning proceduren för att vänja sig vid sig själv och komma att tycka om den man är. Sen blir det alltid mkt roligare att göra sig i ordning & om man då även är nöjd redan från början akn det ju inte gå fel, då blir man ju helt fantastisk! Smart sagt tycker jag, men det klart det kommer ju från en smart tjej med en hel del skinn på näsan. Ja, jag gillar henne.

Veckans Citat

Datum:2008-04-29 Tid:17:56:07
Det bästa är att veta vad man letar efter innan man början leta efter det - Nalle Puh

image312
Bild

Gårdagens fika

Datum:2008-04-29 Tid:17:42:55
Så här såg det ut igår när tjejerna & Alex var och hälsade på =)

image309 image310

image311
Det blev havrebollar, vitchokladkaka med grädde, chokladflarn & pistagekrans =)
Kanske ska tilläggas att häften blev kvar och att jag och Johanna missade det där med kommunikation så det blev dubbelt så mkt som vi tänkt oss. Chokladkakan var om inte annat helt underbart god och den ska bakas av mig ngn gång, det ät ett som är säkert. Kaffet blev bra & sällskapet var mer än bra. Alex fick vinna en match eller två med så han var lite glad iaf ;) Vi pratade hela tiden och killarna spelade bara x-box, men de verkade ha kul och det var väl det viktigaste.

Rosso Italiano

Datum:2008-04-29 Tid:17:36:54
Igår när tjejerna var här så bjöd jag på Rosso Italiano, en latte =) Väldigt lätt, mkt gott & åtminstonde en blev lyckad ;)

Så här skulle den se ut:
image307

Och så här såg den ut:
image308

inte så illa väl?! Tur att tjejerna tar kort och lägger ut så att jag kan sno dem ;)

Home again

Datum:2008-04-29 Tid:17:33:23

Föreläsningen var helt okej, väldigt basic men jag kände att det var ett par saker som jag kommer ha stor nytta av när jag ska göra min uppgift nu. Jag ska snart sätta mig och fila lite på detta, men än funderar jag på hur jag ska lägga upp dagen och morgondagens bestyr. Har inte helt bestämt mig men har kommit fram till att antingen idag eller imorn får bli min träningsvilodag ändå, kommer inte hinna allt annars. För jag har uppgiften att göra, jag ska städa, vi ska handla & imorn eftermiddag/kväll ska vi fira Valborg med vännerna. Sen kommer ju familjen och då ska vi umgås & mysa =)


Solsken

Datum:2008-04-29 Tid:09:26:30
image306
Bild från gearpatrol.com

Om det fortsätte i den här takten så kan vi snart bosätta oss i våra bikinis utomhus och njuta av solen.
Det ser ut att bli fint väder idag & varmt med, igår var det ju varmt men inte fint.
Men visst ser det skönt ut att gå på stranden i bikini med en hatt på huvudet?!
Me likes =)

Triss i snygga tjejer!

Datum:2008-04-29 Tid:09:21:43

image305  

Godmorgon!

Datum:2008-04-29 Tid:09:13:14
image301
Bild

Vaken, mätt efter frukost och snart ska jag ta tag i pluggandet ett par timmar innan det är dags för föreläsning & senare ikväll blir det träning. JHade en liten plan på att träna nu på morgonen med, men då hade jag ju intte hunnit plugga med och det känns som om jag måste plugga lite med. Tror att jag mår bra av att bara gå på passet så kan jag springa imorn och så slipper jag bli så seg. Har upptäkt att det gör stor skillnad mellan hur pigg jag känner mgi i benen och om jag var ute och sprang dagen innan eller ej. Nu ska jag dock sätta mig ner med min uppgift i skadeståndsrätt som ska in nästa vecka, det kändes lätt när jag läste den så jag börjar bli lite fundersam. Funderar även på hur jag ska få ihop en sida av en fråga, men det blir väl en utmaning i sig. Nu ska jag fixa lite kaffe och sätta igång, känner mig nästan inspirerad. Undrar hur länge det kan hålla i sig ;)

Sovdags

Datum:2008-04-28 Tid:22:39:00
image300
Bild från photowall.se

Tjejerna & Alex har åkte hem, det var väldigt trevligt och skönt att äntligen träffas allihop och bara vara ett par timmar. Känns bra att få umgås med de underbara igen. Inte för att vi inte träffas ofta utan för att det var skönt att verkligen bara umgås utan att göra en massa saker samtidigt, att vi träffades för att träffas inte för att träna eller gå på föreläsning eller ngt sånt. Har även hunnit med ett par Sex and The City-avsnitt ihop med N och nu är det dags att sova. Tror bestämt att jag ska träna imornbitti med och på kvällen är det Freepowerdance också, funfun! Nu ska jag dock göra mig i ordning & krypa i säng. Nattinatt alla söta!

Målarkrig?!

Datum:2008-04-28 Tid:16:26:28
Kanske ska ägna mig åt ett litet målarkrig eller färgkrig kanske är en bättre beskrivning! Undrar hur det känns att se ut som tjejen på bilden, måste vara otäckt med en massa mojjs i ansiktet. Påminner mig om första gången jag hade foundation på mig, herregud vad obehagligt det var. Kändes precis som om jag hade ett annat ansikte på mitt eller ngt, kommer ihåg känslan så väl. Tog inte så lång tid att vänja sig dock, men jag kan fortfarande får tillbaka lite av den känslan om jag är trött och fortfarande har en massa smink på mig, obehag. fast smiket sitter ju iaf där det sak, för det mesta, den här färgen verkar ju rinna runt hejvilt. Usch säger jag, fast det är dock en sjukt snygg bild, right?!

image299
Bild

Så kan det gå när inte haspen är på...

Datum:2008-04-28 Tid:16:19:53

Tyckte att dagen började bli bättre och bättre efter att ajg äntligen kommit upp och varit ute och sprungit. Fixade lunch och gjorde oss i ordning och åkte till skolan. Men nej då, då är föreläsningen flyttad och ingen visste ngt alls, så där gick ett oar timmar helt åt fanders... Hatar när det blir så, hatar att behöva tänka om allt och jag hatar att det nu rör om hela nästa veckas schema. Fuck säger jag bara. Vet att ajg borde göra ngt vettigt med den här tiden nu, vet bara inte hur jag ska motivera mig. Känner mig inte så positiv för stunden. Den goda nyheten är ju dock att tjejerna & Alex kommer hit senare för lite update och fika, mysigt värre! Har fixat fika & funderar på vilka kaffedrinkar vi ska testa... Har inte bestämt mig än dock, men det bli inte helt vanligt kaffe iaf, det är en sak som är säkert!


Veckans Tips - En Tävling!

Datum:2008-04-28 Tid:16:12:28
För alla er som precis som jag ÄLSKAR skor har jag världens bästa tips, var med och tävla hos Jessi om ett par skor i valfri färg (svart eller röd). Tävlingen pågår framtills den 4 maj, så vad väntar du på?! Allt som behövs är att svara på en fråga och sen skriva ett eget inlägg om tävlingen, hur lätt som helst! Dessutom, vem vill inte ha ett par läckra skor för 650 kr bara så där?! Jag tackar inte nej i alla fall och är därför med och tävlar, var med du också!

Allt du behöver veta finns här

image298

Lycka till!

Helt slut

Datum:2008-04-28 Tid:10:44:17
image297
Bild

Nu är jag jättetrött och känner mig helt klar för dagen ;) Det blev en längre runda än jag tänkt mig, fast det tog mindre tid så det var ju bra. Nu ska jag slänga mig i duschen & sen börja fundera på vad vi ska äta, måste ju göra det innan föreläsningen. Kanske blir lite tid till att plugga innan med, skulel vara superbra för jag har varit lite lat i helgen, eller väldigt lat snarare. Har dock börjat tycka att det är rätt skönt att vara så där avslappnat trött efter att ha tränat, då vet jag ju att jag har anträningt mig iaf.

Nice Photo

Datum:2008-04-28 Tid:08:40:23
image296
Bild

Gillar den här typen av bilder, uppenbarligen gillar jag mkt bilder men vem gör inte det? Hon ser så sexig ut och hur läckert är inte hennes hår?! Ändå tycker jag absolut inte att bilden blir för mkt, eller?

Föresten så kollade N på vädret nu på morgonen med och vet ni vad?! Det ska bli jättefint väder och vart och allt... Synd att vi ska sitta på en föreläsning då, men vad gör man!? Kul med fint väder iaf, fast just nu ser det absolut allt annat än ljust ut ;) Ne, dags att byta om och ge sig iväg så att jag kommer tillbaka ngn gång. Blir lite stressad av att veta att jag ska iväg senare.

Always and Forever

Datum:2008-04-28 Tid:08:33:24
Hur kommer det sig att jag ALDRIG kan gå upp i tid? Stängde av klockan imorses med så nu sitter jag här utan att ha tränat än, trots att det var planen. Ska snart sticka ut och springa, men måste smälta frukosten först. Hatar när föreläsningarna ska ligga på så dåliga tiden som 13.15 till 17. Inte precis bästa planeringen för hela dagen blir ju förstörd för att inte tala om hur konstigt det blir med lunch. Men vad gör man? Ikväll kommer tjejerna, tror jag. Vi ska träffas iaf och är vi här kan killarna roa sig med X-box spel. Har inte hunnit planera veckan heller så jag känner mig lite vilsen, men det får bli under dagen tror jag. Så jag får lite koll. Är hemskt att inte veta vad som väntar enligt mig.... Hur ser er dag ut?

Svartvitt

Datum:2008-04-27 Tid:18:18:53
image295
Bild

Älskar svartvita foton, det känns så stilrent och snyggt på ngt sätt. Ibland känns det verkligen som om en blid gör sig så mkt bättre i svartvitt än i färg. Å andra sidan kan det vara precis tvärtom. Den här gör sig dock ypperligt som svartvit, eller vad sägs?

Ibland blir jag bara så trött

Datum:2008-04-27 Tid:16:40:05
image294
Bild

Fattar inte varför allt bara ska krångla när jag ska göra ngt? Funderar fortfarande på vad jag ska göra, N lär nog inte förflytta sig den närmsta tiden (kollar cykel på datan genom tv:n). Det brukar kunna hålla honom sysselsatt ett bra tag... Kanske ska ta en dusch och fundera över olika alternativ, det lät skönt.

Dress

Datum:2008-04-27 Tid:16:33:27
image293

Väldigt snygg klänning enligt mig, även om det inte precis är så att jag skulle kunna ha en. Synd att jag ska vara så kort, annars hade jag kunnat en en massa vackra klänningar & inte behövt att sy upp mina byxor ;)

Grattis Morfar!

Datum:2008-04-27 Tid:16:07:27
Idag fyller min Morfar år, så han är en av dem som jag har haft telefonkontakt med. Egentligen skulle han & mormor följt med min familj hit i veckan men min moster med familj komemr ner och håälsar pöå så det fick bli en annan gång. Moster bor näligen i Sundsvall så det är inte som om de  kommer på besk varje vecka och då får man ju passa på att hålla sig hemma. Mamma & pappa plus syster med pojkvän kommer hit på onsdag kväll och stannar till lördagmorgon dock, det ska bli jättekul. Var ett tag sen vi träffades nu. Men det blir ju så, mkt att göra för alla och så är det ju ändå en bit hit.

Bjuder på en bild av mig och systeryster, från morfarsfödelsedag förra året faktiskt!
image292

Söndag

Datum:2008-04-27 Tid:16:02:41
Idag är en sån där dag då jag inte gör så mkt alls. Har diskat, lagat mat & pratat i telefon. Tog en liten powernap innan, men jag känner mig ändå seg & trött. Funderar på att baka lite, är så sugen på ngt gott. N ligger & kollar på tv för han har varit duktig och tränat idag men det tänker inte jag göra, jag ska vara lat och bara vara idag. Funderar på vad jag ska hitta på dock, men har inte kommit på ngt än... Ska planera veckan men det blir väl inte så mkt att planera för det är långhelg och allt. Vad ska ni hitta på under Valborg?

Tyra Banks

Datum:2008-04-26 Tid:17:30:02
image291
Bild

Tycker om den här bilden väldigt mkt, den är så snygg. I övrigt funderar på att trotsa min trötta kropp och ta mig och springa ändå. Sa precis till N innan han stack iväg för att träna att jag kankse skiter i det idag för att jag känner mig så seg, men nu vet jag inte... Funderar på att bara ta ett varv på vårt lilla spår, stretcha lite och göra ngra magövningar efteråt... Blir åtminstonde ngt & det är ju bättre än inget. Så får det nog bli. Tar och diskar när jag kommer tillbaka.

om ändå

Datum:2008-04-26 Tid:17:19:19

Önskar att jag hade massor med pengar så att jag kunde göra en beställning från Asos på både kläder & skor & väskor. Det finns så mkt där att jag knappt vågar kolla, blir alltid lite deppig av hur mkt fint det finns som aldrig kommer hamna i min gadrob. Och ja jag vet att jag har mkt kläder som det är, men jag kan inte hjälpa att det vore roligt med mer. Dessutom så, drömma är ju gratis och det är verkligen inget mer än en dröm. har dock en liten fundering på att kanske göra en beställning i sommar ngn gång, när jag har jobbat och tjänat ihop lite pengar. Men det får vi väl se. Forever21.com har också supermkt fint, men så länge frakt/tull ligger på den nivån som den gör så lär jag inte tillåta mig själv att handla därifrån, det blir för dyrt för min smak.


Outfit

Datum:2008-04-26 Tid:17:08:03
Byxor från H&M, skor & väska från asos & topp från Ellos.


image290

Snygg Kjol!

Datum:2008-04-26 Tid:15:11:49
image289
Bild

And action!

Datum:2008-04-26 Tid:13:35:39
image288
Bild från kicks.se

Dags att ta sig i kragen och göra ngt vettigt en stund tror jag bestämt. Det brhövs plockas i lägenheten och fixas med lite saker. Sen är det snart dags för lunch med tror jag bestämt. Har en Cosmo som jag mest blädrat igenom, kanske ska ta mig en kopp kaffe och läsa lite. Eller en skönlitterär bok kanske? Na, det var nog att ta i. Funderar på om jag ska ta mig samman och plugga lite eller om det helt enkelt får vänta tills imorn, det kräver lite eftertanke tror jag bestämt. Nu är det städning, diskning & matlagning på schemt först så får vi se sen. Vad hittar du på?

LitenEmma

Datum:2008-04-26 Tid:13:27:27
Veckans personlighet ska utses och dagen tillära på rätt dag ;) För ett tag sen hamnade jag på flera olika bloggar tillhörande unga mammor, det har jag berättat förut och ni som följer bloggen vet säkert det. den här veckans personlighet är en av dem som jag då upptäckte och fastnade för nämligen bloggen LitenEmma. Den här bloggen handlar om en ung tjej som tillsammans med sin Sambo har dottern Danielle. Hon bjuder på vardagslivet som mamma, sambo & som tjej i allmänhet. det är en rolig blandning av det mesta och mkt bilder på dottern som för övrigt är helt underbart söt! Så om ni är lite trötta på att bara läsa om mode, kändisar & liknande så kan ni kolla in LitenEmma och dras in i en annan värld som faktiskt verkar precis lika lockande enligt mig. Men visst skiljer den sig en hel del från exempelvis min värld och en hel del från många andras med för den delen. Oavsett vilket så är det en blogg värd att besöka för er som inte gjort det än.

Veckans Bild

Datum:2008-04-26 Tid:13:18:59
image287
Bild

Lördag

Datum:2008-04-26 Tid:13:16:47
Har precis slängt in ett par maskiner tvätt, idag är alltså ännu en lördag då det ät tvätt & städdag. Men idag blir det också slappar dag, har åtminstonde varit det hittils. Har nämligen inte gjort ngnting alls än så länge. Men det behövdes nog tror jag, känns så. orkar liksom inte göra ngt direkt. Ska träna sen men i övrigt blir det inte mkt mer än så, får se vad vi hittar på ikväll.

aktiverings dags

Datum:2008-04-25 Tid:16:01:08

Nu ska jag ta och aktivera mig själv med lite löpning tror jag bestämt... kanske inte kan utse mig själv till löpare men å andra sidan vad ska jag säga att jag gör? Hur som helst så är det dags att röra på fläsket lite =) Kan inte lata mig hela dagen.


Så kan det gå

Datum:2008-04-25 Tid:15:57:09
image285
Bild

Det har visat sig att jag kanske kan trolla trots allt... Fick ihop en budget tillsut med tyvärr exlusive löparskorna. De får vänta tills sommaren & skatteåtebäringen... Framtills dess finns det inte utrymme för mkt alls faktiskt. Kan ju alltid hoppas på att jag har tagit i för mkt när jag gjort mina beräkningar men det händer sällan. Istället får jag hoppas att trisslotten genererar i vinst ;) Om inte annat så kommer jag inte svälta, ha obetalda räkningar eller missa någon student eller födelsedag. Däremot finns noll utymme för små påfund som fika eller glassimpulser den här månaden, men det kan jag leva med ;) Vad tror ni, blir man lyckligare av att ha mkt pengar eller spelar det ingen roll för att man gör av med dem ändå? Och hur mkt pengar är mkt? För egentligen så lever vi väldigt bra & tillsammans har vi väl ungefär så mkt som en heltidsarbetande person får ut själv, ngt mer kanske... Undrar om det inte är så att man anpassar sin standard efter hur mkt pengar man får in varje månad och sen lever på den nivå som tillåts. För jag tvivlar på att de som är i min ålder och jobbar heltid känner sig rika, eller?

Alltid lika snygg

Datum:2008-04-25 Tid:13:03:48
image284
Bild från asos nyhetsbrev

Tycker alltid att Vanessa Hudgens är så snygg och den här bilden försämrar inte intrycket, right?!
Kolla skorna, jag älskar verkligen heeels & peeptoe =)
För att inte tala om hennes hår, varför ska mitt vara så kort & växa så sakta?!

V Beckham

Datum:2008-04-25 Tid:12:54:59
image283
Bild från asos.com (nyhetsbrev)

Jag vill ha ett par färgade jeans eller egentligen så vill jag ha ett par röda, ett par gula & ett par vita... Fast när ajg såg Victoria i dessa blå så vill jag ha ett par sånna med... hoppas på att min trisslott är på väg snart (svarade på en undersökning och gjorde man det skulle man få en trisslott) och att det är en vinstlott. Tänk att vinna 25 000 i månaden i 25 år! Då skulle jag slippa ta lånet och ändå kunna spara pengar varje månad i mkt störreutsträckning än vad jag gör nu och ändå ha råd att uppdatera gadroben... Vilken drömmare jag är, det här rä dömt till att bli en besvikelse. Dock ser Vicktoria fantastisk ut som alltid även om hon skulle kunna få ett par kilo av mig, på så sätt skulle vi ju bli snygagre båda två. Kanske ska ringa och fråga om hon är intresserad!? Lite välgörenhet liksom...

Min motivation

Datum:2008-04-25 Tid:12:45:32
Det tog lång tid innan jag började springa men å andra sidan så har jag ju fortsatt med det och jag är faktiskt stolt över mig själv. Men jag behöver hela tiden saker för att motivera mig. N är till jättestor hjälp och peppar mig så mkt han bara kan vilket är jätteskönt. Hoppas ju ändå på att jag ska kunna få tillräckligt bra kondis för att han ska tycka att det är träning om vi springer ihop... Det är ett tag kvar men det ska gå. i övrigt så är min egen spelgelbild en bra motivationskälla eftersom jag inte är alls förtjust i vad jag ser. En annan sak är min gadrob, det finns väldans mkt kläder där och iritterande nog en hel del som inte kan användas, målet är att förändra det.
För mer motivation så kan man alltid kolla på den här listan från Stadium som jag har lånat från losan.

  1. Ett friskare hjärta.
  2. Aldrig mer snuva.
  3. Sundare vikt.
  4. Bättre sex.
  5. Lite smartare.
  6. Bättre humör.
  7. Bättre lungor.
  8. Starkare benstomme.
  9. Mer muskler, mindre åderbråck.

Fredag

Datum:2008-04-25 Tid:12:14:16
image282
Bild från kicks.se

Äntligen fredag, äntligen klar med kurslitteraturen, äntligen nya pengar & fortfarande fint väder. Just nu känns allt rätt så bra och jag är rätt nöjd. Ska ta och göra den sista inlämningsuppgiften i helgen, då har jag bara repetition och oppositionsseminarierna kvar att tänka på, det blir nog bäst så tror jag. Idag ska jag sätta mig ner och göra en budget med, tror att det behövs om jag ska klara mig igenom den här månaden på bästa sätt. Ska se om det är möjligt att klämma in ett par löparskor i det hela med, skulle så behöva ett par om jags ka kunna fortsätta springa och det vill jag ju. annars så är det Ellos beställningen & HM beställningen som ska betalas förutom det ska jag hitta studentpresenter & betala vanliga räkningar samt bilen och allt roligt som ska hittas på under månaden. Så nu får vi se hur duktig jag är på att trolla egentligen ;) tror dock inte att det blir ngra problem, när jag väl kollar igenom allt det brukar ju alltid lösa sig. vad hittar ni på en solig fredag som denna då?

Nattinatt

Datum:2008-04-24 Tid:22:49:58

image281
Bild

Nu ska jag sova. Även idag är jag trött som en gnu. Hoppas på att slippa vakna vid 2 i natt för att en humla delar kudde med N som får panik ;) Det var roligare imorses än vad det var i natt kan jag säga. Obehagligt var vad det var då. Imorn ska jag läsa ut det sista i boken och sen är det uppgifter som väntar samt repetition och en hel del planering av diverse slag. Måste göra en budget, kolla upp det ena med det femte och träna så klart, annars kommer jag väl ramla tillbaka i gamla vanor igen. Sen är det dags att handla igen, vi måste äta en himla massa... Så som vi handlar hela tiden. Mest mjölk dock, väääääldigt mkt mjölk. Fast det är ju bättre än cola. Kollade på lyxfällan nyss, var ett par som la 18 000 kr om året på Cola, så gott är det verkligen inte! Undrar hur mkt man lägger på olika saker på ett år utan att man egentligen tänker på det, frågan är om man vill veta exakt eller om det är bra att det är en övrigt del som innhåller lite allt möjligt så länge man har råd med det?! Fattar dock inte hur man lyckas göra av med alla pengar innan man har betalt räkningarna, de kommer ju samtidigt som lönen så det är ju alltid bra att börja med de och sen får det som blir över räcka till allt annat för resten av månaden... Så gör vi, hur gör ni?! Nej, nog med tankar och filosofi, är dock bra på det... Nu ska jag SOVA. Nattinatt!

Veckans Rätt

Datum:2008-04-24 Tid:22:20:02
image280
Bild

Just nu känner jag mig väldigt inne på lätt mat, sund & fräsch som mättar lagom och inte så där otäckt tungt. Förmodligen är det vädret som får mig på detta humör men vad passar bättre i solskenet än en fräsch sallad, vatten och en god grillad/stekt kycklingfilé till?! Veckans rätt blir alltså marinerad stekt/grillad kycklingfilé  med sallad.

Marinad
Soya
Peppar
Vitlök
Grillkrydda
Kycklingkrydda
Örtsalt

Blanda alltsammans och häll över kycklingfilén. Om du lägger filén i en plastpåse och sen häller över marinaden kan du lätt se till att blanda och få hela kycklingen marinerad utan en massa kladd.

Sallad
Isbergssallad
Tomat
Paprika (gärna mer än en färg)
Gurka

Stek kycklingen så att den får färg och är väl genomstekt. Blanda salladen i en storskål och det är dags att äta! Passar som både lunch och middag. Vill man ha lite mer matigt kan salladen även innehålla exempelvis pasta, majs, rödlök, fetaost & soltorkadetomater också. Dessutom är det gott med någon form av bröd till.

Jag dejtar solen

Datum:2008-04-24 Tid:22:04:29
image279
Bild

Även idag höll sig vädret så där underbart fint och jag fortsatte att dejta solen eftermiddagen lång ihop med sista kurslitteraturboken. Har inte läst ut den helt, men nästan. Glassstunden drog ut på tiden med en liten åktur nämligen. Kan upplysa om att jag tror att jag hittade säkert 20 hus som jag kan tänka mig och köpa, tyvärr var nog inget till salu. Kan ju hända att läget har förändrats framtills det verkligen är aktuellt dock. Både jag och N kände oss sega i kroppen idag så det blev en skönt kvällsprmenad istället för annan träning. Rörde ju iaf på oss så det känns helt okej. Dessutom så hade jag aldrig klarat att springa idag för mina vader vill inte riktigt vara med och detsamma gäller mina lår... Å andra sidan så är imorn en ny dag. Får helt enkelt ta igen det då.

Glasstime!

Datum:2008-04-24 Tid:11:28:35
image278
Bild

Nu ska jag ta och duscha av mig lite och sen dar iväg med N och käka glass, med tanke på vädret så är det en perfekt dag för detta! Och en glass är ju aldrig fel =)

Nickelback - The Next Contestant

Datum:2008-04-24 Tid:11:24:53
Veckans låt är alltså Nickelback med The next Contestant, en av de låtar som finns på både mobilen och mp3:n hemma hos mig ;) Helt klart en favorit och jag tyckte att den här videon var bättre än alla andra jag hittade och lite Gisele Bundchen förhöjde det hela =)



Torsdag

Datum:2008-04-24 Tid:11:16:26
image277
Bild från lundlund.com

Skulle blivit en inlägg igårkväll men efersom att datan krånglade så blev det inget. Därför kommer även veckans låt idag ist. För att sammanfatta iårdagen kan väl följade sägas: satt och pluggade i solen precis som tidigare i veckan och även  igår fick jag lite färg på den lilla stunden. Sen blev det cykel till universitetet med ett snabbstopp hos Johanna innan träningen, afropowerdance var det. Igår var det dessutom med livetrummor, väldigt häftigt, mkt roligt och fantastiskt jobbigt. Så efter ett riktigt träningspass blev det till att cykla hem igen. Och som om ca 1,5 mils cykling och en timmas träningspass inte räckte så blev det lite magträning när jag kom hem med. Sen var jag orehört trött och ägnade kvällen åt att kolla på Sex and The City-avsnitt med N, tror vi kollade på tre eller fyra innan det blev dags att sova.

Idag har jag än så länge inte kommit längre än till att börja läsa och efetrsom jag känner mig både sliten och trött så tog jag en paus med lite kaffe och en titt på reklamen. Sen hamnade jag här igen ;) N är och hämtar bilen på verkstaden för de ringde innan och sa att den var klar. En klasskompis var snäll och körde honom dit så han slapp gå  (och jag slapp följa med). Känner mig lite ensam dock för om ngn timma så åker Alex & Johanna till Sthlm för ett par dagar och Alexandra har redan åkt hem, så vad helgenska bjuda på vet jag inte. Förmodligen inget men ändå. Förhoppningsvis så håller det fina vädret i sig så att jag kan sola lite mer, sen blir det väl till att träna och plugga förmodar jag. Kanske hittar på ngt ihop med, N & jag. Imorn är det fredag och imorn får vi pengar! Wieee, vad roligt det ska bli. Tror att jag ska sätta mig ner och göra en budget dock, för det är mkt som ska betalas den här månaden... Blir kankse inte så kul iaf.

Veckans Citat

Datum:2008-04-23 Tid:10:28:01
Lyckan är lik en parfym; vi kan inte stänka den på en annan utan att ett par droppar faller på oss själva
-William Shakespeare

image276

God morgon

Datum:2008-04-23 Tid:10:18:09
image275
Bild från photowall.se

Försov mig idag igen, men å adnra sidan innebar det nybakta frallor till frukost som N var och köpte så det var inte så hemskt.  Ska snart ta och fixa lite kaffe och sätta igång med pluggandet. Önskar att balkongen var i ett annat läge så att det var sol hela dagen och jag kunde sitta ute och njuta av det fina vädret. Istället får jag ha öppet och låta lften strömma in till mig, blir ju lite fräschare här inne iaf. Tänkte att min morgonpromenad får bli en ny före-lunchen promenad istället. På så sätt får jag ju en paus och kan njuta av lite sol också.
Hoppas att din dag blir underbar!

Tisdag

Datum:2008-04-22 Tid:22:30:36
image273
Bild från lundlund.com

Idag var dagen då jag vaknade med solen i ansiktet, ställde om klockan och sov en och en halv timma extra. Men skönt var det och morgonpromenaden blev bara senare lagd till en före-lunch-promenad efter att vi lämnat bilen på verkstaden. Förhoppningsvis är felet vad vi tror är felet och isf kommer det rättas till innan veckan är slut, troligen. Annars så har jag hunnit med att läsa ut boken ajg började med igår och börjat på nästa, solat så att jag märkligt nog är röd trots att klockan var efter tre när jag började och att jag bara satt ute i drygt en timma... Man lär så länge man lever.  Eftersom att det gick åt tid när vi lämnde in bilen och så så bestämde jag mig för att jag inte hade tid att cykla till Universitetet för träning så det blev cykel till Karlslund  och motionsspåret ist. Tyvärr så var det både fotbollsspelare , orienterare, motionärer av alla dess slag plus en del hundar så det var rätt välbefolkat. Gjorde dock det jag skulle, nästan iaf om inte annat så var det bättre än tidigare så jag är nöjd. Nu även trött och redo för att sova. Har ändå hunnit med en del tycker jag, det viktigaset även om jag hoppats på att läsa lite mer. Det får dock bli imorn ist för nu ska jag sova. Nattinatt.

Nice

Datum:2008-04-21 Tid:22:44:40
Det blev ett sista inlägg till, var bara tvungen. Hur skönt ser inte det där ut???
image272

Bild från VS

Nattinatt

Datum:2008-04-21 Tid:22:42:02
image271
Bild från lundlund.com

Dags att sova känner jag. Är trött efter en dag fylld med plugg, träning & sol. Kan ändå sammanfatta dagen som orehört bra och ajg känner mig nöjd. Har varit trevligt att umgås med N men samtidigt har båda hunnit plugga & träna på varsitt håll. Hoppas att morgondagen blir lika bra och att jag får sova gott i natt. Nattinatt allihop, Sweet dreams.

Veckans tips

Datum:2008-04-21 Tid:22:31:48
Den här veckan bli tipset att kolla in Halens.se där finns väldigt mkt snyggt till ett lagom pris. Själv har jag hittat en massa klänningar som gärna skulle få flytta in i min gadrob men tyvärr är inte mitt bankkonto av samma åsikt så jag nöjer mig med att titta.Och det kan jag göra länge, på mkt. Tycker att det är så underbart när man kan hitta kläder som är snygga till ett vettigt pris så att de med gott samvete kan bytas ut när man tröttnat eller om de går sönder så behöver man inte ha världens ångest för att det var alltför mkt pengar som gick upp i rök. Andra bra butiker/sidor med billiga kläder är så klart H&M, Cubus & Lindex. Lindex har ju satsat sort på snygga kläder det sista tycker jag. Många som varit förvånade över hur mkt fint de har och jag med, värt att kolla).

Måndag

Datum:2008-04-21 Tid:22:26:05
Idag känns det som om jag har lyckats med min planering för dagen. Det började med ett träningspass på gymmet men Johanna, jobigt, svettigt & givande. Sen blev det frukost hemma och fram till lunch läste jag. Fortsatte med samma bok efetr lunch och tog sen med N till Willys på cykel samt lämnade tillbaka filmerna från helgen. Passade på att skrapa lite trisslotter med, N fick av sin farmor som vunnit korsordet hemma i tidningen. Tyvärr blev det inga pengar, hade hoppats på 25000 i månaden i 25 år men icke sa nicke. Menmen, det var soligt & varmt och vi hade kul ändå. Sen blev det kaffe och glass hemma och jag satt på balkongen och läste en stund. Blev dock fruktansvärt varmt och det var totalt vindstilla så jag gick in igen. Det var svårt att koncenterar sig på läsningen plus att solen tar väldigt lite så sent på eftermiddagen. Har iaf läst halvvägs in i en ny bok, lagat middag bestående av kyckling med sallad, mkt gott. Sen har vi suttit och kollat på tv tillsammans, N och jag. En hel skön dag faktiskt med massor av sol & glädje trots att det inte var ngt speciellt. En bra dag helt enkelt. Lite lite bloggande, men det får ni förlåta ;)

Sömnig

Datum:2008-04-20 Tid:22:14:39
image270
Bild från lundlund.com

Har precis kollat klart på Surf's up tillsammans med N. Mkt skön film, kan starkt rekomenderas till dem som inte sett den. Nu är jag trött, vilket jag har varit hela dagen så det är inte bättre nu precis ;) funderar på sängen snart. Ska upp och träna med Johanna imorn bitti så det är väl bäst att inte stanna upp för sent iaf för då kommer det att bli tungt. Måste lära mig att gå upp tidigt igen och somna sent utan att det är ngt problem, kunde det en gång i tiden... Typ gymnasiet ;) Jaja, jag är trött av mig det får väl erkännas. Speciellt när det är mkt och jag tränar, då blir jag sjukt trött. Har en vecka med bara hemma plugg framför mig, av anledningen att jag har bestämt mig för att inte gå på de två seminarier som vi har, då jag anser att det ena inte är så tentarelevant och till det andra är föreläsaren så dålig så det ger inte mkt ändå. Har redan varit på två med henne, varav det sista för att jag hade inlämning och jag tycker inte att det är värt tiden. Därför ska jag plugga hemma och hoppas på att jag kan arbeta undan en hel del under veckans gång. Tillskillnad från min underbara vän Johanna så är jag inte klar med litteraturen och börjar känna mig lite stressad, men den här veckan ska jag bli klar och börja repetera. Nu ska datorn dock stängas av och jag ska göra mig i ordning för natten. nattinatt.

Planering

Datum:2008-04-20 Tid:22:05:00
Måndag: Gym med Johanna på morgonen. Sen hem och läsa hela dagen. Promenad på kvällen beroende på väder och humör.
Tisdag: Promenad på morgonen. Läsning resten av dagen. Freepowerdance på kvällen.
Onsdag: Promenad på morgonen. Läsning hela dagen. Afropowerdance på kvällen.
Torsdag: promenad på morgonen. Förhoppningsvis har jag hunnit läsa all litteratur och kan börja repetera. Löpning på kvällen.
Fredag: Promenad på morgonen. Repetition under dagen. Löpning på eftermiddagen/kvällen och sen Myskväll med N.
Lördag: Städning och tvättning mellan 13-16. Annars får det förmodligen bli en promenad, lite slapp och en del pluggande. 
Söndag: Repetitionen fortsätter. Löpning under dagen och säkert lite avslappningstid med. 

Som ni kan se så är det mest träning och pugg som väntar. Får se om ngt kul kan tänkas ploppa upp med. Har en plan på att hinna skriva lite uppgifter som ska lämnas in lite senare med. Så slipper jag tänka på dem sen. Familjen kommer ju hit nästa vecka och då vill jag slippa känna att jag inte är klar med uppgifter som ska in så jag tänkte göra dem under denna vecka eller början av nästa. Får väl se vilket det blir. Så här ser iaf den kommande veckan ut för min del just nu.

Snyggt, snyggare, snyggast!

Datum:2008-04-20 Tid:16:53:44
image269

En mkt snygg Fergie soms er väldigt somrig ut enligt mig. Längtar inte alls efter att kunna gå runt i shorts & linne utan jacka, nejdå. Idag skulle det väl gå men jag vill ha riktig sommar. Kankse inte ska gnälla när det är så underbart som det är nu och det gör jag egentligen inte, men än är det för kallt för bara ben och ingen jacka. Sollissarna kan dock få följa med, right!?

att-göra-lista

Datum:2008-04-20 Tid:16:33:07
Den var lång till att börja med men nu har jag klarat av en del och jag har bestämt mig för att kämpa på ett par timmar till så får vi se hur mkt som återstår då. Är fruktansvärt trött efter att ha varit ute och sprungit/gått/cyklat och nu ätit. Blir alltid lite trött efter maten. Drack lite kaffe och tog en glass till efterrätt/fika så det kankse ger en liten energikick inför plugget. Pratade med pappa nyss med, mkt trevligt med en lite uppdatering. Snart kommer de och hälsar på med, wiiie =) Ska bli kul att träffa alla igen.

Plugga eller träna?

Datum:2008-04-20 Tid:11:15:01
image268
Bild från lundlund.com

Kan inte bestämma mig för vilket som ska göras först?!
Det vore skönt att komma ut nu innan det bli väldigt varmt för så som solen skiner så lär det bli varmt.
Samtidigt så är det skönt att ta det lugnt och läsa och sen som en paus ta sig ut och träna.
Svårt det blev, får börja med en att-göra-lista för dagen och sen se vad ajg akn tänkas vilja börja med.
Vad gör du?

Dress Like a Princess

Datum:2008-04-20 Tid:10:58:03
Dags för veckans personlighet igen, ngt försenad som vanligt ;) Den här veckan är det precis som de senaste en bloggerska vars blogg tillhör en av mina absoluta favoriter och som jag läser så fort jag har tid att ta mig an en uppdatering i bloggvärlden. Dress Like A Princess är en utomordentligt rolig, intressant och väluppdaterad blogg. Den är fylld med kändisbilder, andra bilder, vill-ha-objekt och outfitbilder. Det kan vara alltifrån superfula saker att skratta åt till superfina saker att drömma om. Jag upplever att det är en mix av det bästa med en personlig touch och små smygtittar på tjejen bakom det hela. Det blir aldrig tråkigt utan bara intressant. Så har du inte kollat in den här bloggen än så är det på tiden att du gör det nu, dessutom brukar kommentarer alltid generera i ett sött & snällt svar. Därmed är veckans personlighet nu officiellt utsedd och det är Dress Like a Princess =)

Söndag

Datum:2008-04-20 Tid:10:38:34
image267

Idag ska jag plugga, springa och laga mat. Med andra ord så ligger fokus på att plugga. Har en bok som jag borde ha läst ut vid det här laget men det har jag inte gjort så därför får det bli idag. Hoppas att jag kan hinna klart iaf. Sen ska ajg försöka planera lite och strukturera upp mitt liv en aning. Får väl se hur mkt jag hinner med men jag har en plan iaf. Igår var en mkt trevlig kväll med filmmys, pizza och Johanna & Alex. Väldigt trevligt måste jag säga =) Idag vet jag inte vad som hände men N hade tydligen stängt av klockan så den ringde aldrig vilket innebar att vi vaknade mkt senare än vad jag tänkt mig. Menmen, får vl ta igen de timmarna med att vara uppe längre ikväll.
Så hur ser din dag ut?

Snyggt

Datum:2008-04-19 Tid:16:37:03
image266
Bild posh24.se

Gillade den här bilden på Vanessa Minnillo, hon ser väldigt söt & chick ut enligt mig. Ääääälskar hennes hår med, hur snyggt är det inte?! Så jag vill att mitt ska vara, men jag får väl vänta ngt år på att det ska växa ut, suck.

Veckans rätt

Datum:2008-04-19 Tid:16:25:52

image265

Tacos med grillad kyckling är veckans rätt. Det råkar vara så att jag egentligen inte gillar tacos, hör och häpna, men så är det. Däremot så tycker N väldigt mkt om tacos och det gör alla andra jag känner med, därför så brukar jag både laga det och äta det men oftast utan att ha ngn köttfärs till. Ibalnd, som igår, när jag är hungrig och inte så sugen på bara grönsaker, tortilla bröd och sås så brukar jag använda grilladkycking i tacosen istället. Då slipper jag köttfärsen men kan äta tacos med älsklingen ändå ;) Tacos är alltså veckans rätt och jag tvivlar på att recept behövs ;)


Lördag

Datum:2008-04-19 Tid:16:19:41

image264
Bild från photowall.se

Idag är det så inte min dag. Allt har krångkat och jävlats heeela dagen. Vad ajg än har gjort så har det blivit fel så det var nära att jag tillslut bara bröt ihop. Men det gjorde jag inte och nu har jag ändå hunnti med att städa, tvätta, lagat mat & diskat. N har hjälpt till också och haft rätt roligt åt alla mina klantigheter. Har faktiskt städat köket typ tre gånger idag och torkat golvet där inne i en evighet efetrsom att min shaker bestämde sig för att jävlas och gå upp så att det sprutade mjöl/vatten blandning på både golv, spis och skåp...  och hela mig så klart! Inte alls kul. dessutom lyckades jag slänga massa saker i golvet när jag dammade och sen skulle dammsugaren jävlas... Hmm, som ni fattar har jag varit rätt sur och irriterad idag. Nu känns det dock lite bättre men jag vet att jag skulle ha hunnit med att plugga mer den här veckan och det gör mig irriterad på mig själv med, fattar inte vart tiden har tagit vägen för det är ju inte precis som om jag har lagt den här eller ngt. Menmne, gjort är gjort och jag får ju inte tillbaka tiden så det är bara till att vara effektiv imorn och i veckan som kommer så känns det säkert bättre. Har städat gadroben i veckan iaf, rensat ut en del som jag insåg att jag knappat använder och än mindre kommer att använda. Syster ska få kolla om det är ngt hon vill ha och Johanna och Alexandra med för den delen. Onödigt att slänga kläder som ngn annan vill ha. Ikväll blir det filmmys med pizza, Johanna & Alex kommer hit. Ska bli skönt att bara vara och samtidigt hitta på ngt. Funderar på att ta mig ett bad snart och bara pyssla om mig själv lite. tror att det kan behövas så kan jag nog bli mig själv igen kankse ;)
Vad brukar du göra när allt känns som om det går emot dig?

Fredag

Datum:2008-04-18 Tid:18:25:01
image263

Bild från photowall.se


Jag är sämst på att blogga för tillfället det inser jag med MEN, å andra sidan så har jag haft en fullspäckad vecka och ahr fått inse mina begränsningar. Besitter inte samma förmåga som Johanna nämligen, utan behöver för mkt sömn för att hinna allt ;) Menmen, jag har lämnat in uppgifterna som jag ska, jag har varit i skolan, jag har tränat och jag har köpt skor. Dessutom har det varit underbart väder och eftermiddagen igår spenderades med N inne i stan. Väldigt mysigt & skönt med lite tid att bara vara på. Idag har det varit plugg & löpning som gällt. har afktiskt fördubblat min sträcka på en vecka så jag är supernöjd. känner mig väldigt nöjd med mig själv faktiskt, riktigt stolt. Nu ska ajg dock slänga mig i duschen så vi akn åka och hyra film och sen fixa lite fredagsmys. Imorn blir dagen då jag tar igen missad uppadatering och lägger ute veckans plus bild på skorna. Ha en superbra kväll!


Soooova

Datum:2008-04-16 Tid:22:46:31
image262
Bild

Nu är jag så trött att jag knappt vet vart jag ska ta vägen. Dags att krypa i säng. Ska träffa Johanna på gymmet tidigt imorn bitti och sen är det seminarie och inlämning innan jagnska hem och läsa en himla massa. Undrar om jag kommer hinna allt imorn men jag hoppas på det. var verkligen ute och sprang innan, gick bra till och med och jag sprang längre än i söndags så jag är nöjd. Fortsätter jag så här så kan det absolut ge resultat. Har hunnit vara och handla också och så var glassbilen här så vi köpte lite glass, mkt smaskigt =) Det var vi och ett gäng barn som skrek efter oss och frågade om vi verkligen skulle KÖPA ngt!? Kul var det att gå därifrån med en massa glass ;) De verkade dock tycka att det var lite orättvist. Kom på att jag har hunnit plocka i ordning lite i lägenheten med, ngn hade gått in med skor så det var grus överallt och jag var ju ändå tvungen att dammsuga då så jag passade på att plocka lite med, blev väldigt rent och fint. Hämtade paketet med skona med, har bara haft dem ett par sek eftersom det var lite mkt just då men snygga som bara den är de och de var sköna den stunden jag hade dem ;) Blir nog perfekt tror jag misann. Nej, nu måste jag sova. Ska upp tidigt imorn och fixa. Sweet Dreams allihop =)

Iris - Goo goo Dolls

Datum:2008-04-16 Tid:22:34:34
Det här är en av mina favoritlåtar och jag kan lyssna på den om och om igen utan att tröttna.
Den är så underbar bara, därför blir det också veckans låt.


Veckans Citat

Datum:2008-04-16 Tid:17:17:42

Lättförtjänta pengar försvinner så snabbt. Man går in på Gicci och köper några väskor och så är de borta!
- Carolina Gynning


träning

Datum:2008-04-16 Tid:17:13:03
Dags att röra lite på sig. Blir ingen afro bestämmde jag mig för tillslut. Tar och springer ist för det tar mindre tid även om jag tränar längre och så hinner jag handla innan det blir försent med. Kylskåpet ekar tomt för tillfället så det är väl bäst att handla lite. Sen blir det lite mer läsning med och en sista koll på rättsfallskoncentratet innan jag skriver ut det. Bäst att ta tag i alla måsten. Återkommer senare.

Today!

Datum:2008-04-16 Tid:11:13:06
image261
Bild från Posh24.se

Har fått mitt paket från Ellos som jag ska gå och hämta sen, hoppas att skorna passar.
Funderar på när H&M-paketet kan tänkas dyka upp.
Nu måste jag iaf ta och plugga lite, sen SKA jag hinna med att svara på era kommentarer och blogga lite mer.
Ska åka och handla och hinna träna med men funderar på att strunta i Afron och ta och springa lite ist.
Känns surt att åka hela vägen dit bort om det sen är som igår att hon inte är där.
Plus att det tar mindre tid att cykla bort till spåret och springa än vad det tar att åka bort och gå på passet.
Får väl se hur det blir.
Nu ska jag fixa mitt rättsfallskoncentrat och sen läsa också.
Mkt plugg med andra ord.
Vad gör du idag?

Onsdag

Datum:2008-04-16 Tid:11:07:45
Igåt var en helt snurrig dag då jag hade mkt för mig hela tiden. Det blev inte som jag tänkt och jag hann inte emd bloggen för jag var alldeles för trött när jag kom hem. Menmen, inget att göra åt. Surade för att dansen blev inställd så jag ahde hunnit med massor om jag kommit hem efter seminiariet ist för ungefär samtidigt som jags kulle varit halvvägs in i passet. Gymmet var överbefolkat och det fanns inga andra roliga pass så jag och Alexandra bestämmde oss för promenad, var och en på sitt håll. Tog med N ut ist. Sen ringde mamma, och så började Desperet Housewifes och sen var jag så trött och frös så jag tog ett bad innan jag somnade direkt. Sov länge idag med... Kom verkligen inte upp. Nu måste jag plugga med, ska ju ha inlämning imorn med.

Kan tilläggas att jag ägnade en långstund åt att fixa Johannas hår, mkt fint blev det även om jag inte fick vara med och bestämma hur det skulle bli exakt. Hjälpte även Alexndra med naglarna så jag hann med en hel del ändå ;)

nattinatt

Datum:2008-04-14 Tid:21:46:53
image260
Bild från lundlund.com

nu är det dags att stänga av datorn, packa inför morgondagen och läsa lite rättsfall.
Ska svara på kommentarer imorn, det lovar jag.

Kan tillägga att jag bli jävligt förbannad när jag läser om vad folk med bloggar tvingas utstå.
Är folk bara allmönt elaka eller handlar det om avundsjuka?
Vet inte vilket som är värst men ingen förtjänar att bli behandlad som skit, oavsett om det är av ngn som man aldrig har träffat eller ej. För ärligt, finns det ngn som inte alls skulle bli sårad av att gång på gång få en massa skit även på bloggen?de flesta får väl stu ut med det någon gång då och då i verkliga livet men ska det förfölja en överallt? Jag blir väldigt arg och frustrerad över sånt och fattar inte att man kan stå ut med att veta att man har gjort så mot ngn annan. Jag kan tillägga att det inte hänt mig och det är jag innerligt tacksam över, HÄR finns inlägget som gjorde mig så förbannad. Hoppas att hon slipper höra en massa skit i fortsättningen, men det verkar väl inte som om det kommer hända TYVÄRR!

Nej nu ska jag sova. nattinatt.

Tävling

Datum:2008-04-14 Tid:21:23:37

image259

Jag är med och tävlar om en snygg mysdress hos Lily, i samarbete med modeakuten.se

HÄR kan ni se vilka färger man kan välja mellan.

Önska mig lycka till och klicka här för att delta du också!


 


Veckans tips

Datum:2008-04-14 Tid:20:12:54

Håll kontakten med dina vänner, alltså dem du verkligen tycker om! Fick precis världens enklaste och sötaste sms från min underbara vän Evelina vilket fick mig på lite bättre humör. Vad som än händer, hur mkt nya vänner du än får så se till att ha plats kvar även för de gamla. Bra vänner är svårt att hitta så välj dem med omsorg och vårda dem kärleksfullt. Kanske inte är bäst på att höra av mig själv, men jag vet hur glad jag blir när jag får en liten hälsning av en kär vän. Så tänk på det, ta vara på era vänner och se till att ha plats för både nya och gamla i ditt liv. Det är ju ändå dem som finns där i vått och torrt, i tårar och skratt, i bra och dåliga stunder =)


Sweeet

Datum:2008-04-14 Tid:20:04:26
image257image258
Hittade dessa två klänningar plus en miljon andra saker på halens igår, men visst är de söta?
Hade gärna fått bo i min gadrob =)

Vad då mkt att göra?!

Datum:2008-04-14 Tid:19:52:44
det där med uppdateringen höll länge eller vad säger ni? Var verkligen inte meningen men idag kan jag iaf meddela att jag hunnit med en del. Morgonen började med ett intensivt konditionspass på gymmet med Johanna, sen var det en underbart god frukost med N och därefter läste jag ut Specialprocess boken. Sen har jag hunnit laga mat och skrivit om hela min inlämning tills imorn, inte dålig rättning där inte. Förutom det ahr jag dock 4 rättsfall kvar att läsa och jag måste kolal igenom uppgiften ett par gånger till och sen skriva ut den. Nejdå jag är inte alls stressad, jag har fullständig panik och ångest så det sprutar ut ur öronen på mig! Kommer tyvärr inte hinna svara på ngra kommentarer, men jag lovar att det blir imorn. Då jag förövrigt kommer tillbringa heeela dagen i skolan, vilet känns sådär lockande ska jag erkänna. Menmen, jag hoppas att jag överlever just nu känns det inte så dock. Åh, ne nu måste jag nog ta tag i lite plugg igen, kan inte slösa bort tid nu när jag inte har ngn....

Hade bäst allihop och jag ber om ursäkt för den usla uppdateringen.

nattinatt

Datum:2008-04-13 Tid:21:21:54
image256
Bild från lundlund.com

nu ska jag bege mig mot sängen har jag tänkt.
Eller inte riktigt men jag ska läsa lite och sen sova.
Ska ju upp tidigt imorn så det är lika bra att se till att börja veckan bra med att gå och lägga sig i tid för att sen orka upp tidigt. Annars kommer det inte att funka resten av veckan heller, brukar ju vara så. Men efetrsom ajgs ka till gymmet med Johanna så måste jag ju upp i tid och det är bra. Det blir ju emr kvar av dagen iaf. Så godnatt på er alla söta, hörs imorn.

Veckans planering

Datum:2008-04-13 Tid:20:58:37
Måndag: Gymma med Johanna 7.30. Hem och äta frukost och senkolla igenom uppgiften och rätta den. Läsa rättsfallen till tisdagens seminarie och sen läsa klart specialprocessboken. Gärna hinna börja på Äktenskap, samboende och partnerskap med. Är det okej väder blir det promenad till kvällen med.
Tisdag: Föreläsning i arvsrätt 8-10. Juristmässan pågår under dagen i Forumhuset. Hjälpa Johanna med håret? Lunch i skolan eller hos Johanna ochs en seminarie 14-16 då jag ska lämna in mina uppgifter. Sen är det träning på kvällen, freepowerdance och jag funderar på om jag ska stanna i skolan eller hos Alexandra, hinner ju knappt hem emellan.
Onsdag: Morgonpromenad, fukost och sen pluggande. Ska hinna rätta och fixa med mitt rättsfallskoncentrat, läsa äktenska, samboende och partnerskap och på kvällen ska jag antingen gå på afropowerdance eller ta mig en promenad, men det lutar åt afron. Dock utan sällskap av tjejerna som inte är hemma.
Torsdag: Gymma med Johanna 7.30 sen äta frukost ihop och går på seminarie mellan 10-12. Hem och äta lunch och sen läsa klart äktenskap, samboende och partnerskap. Är det okej väder så blir det en promenad med.
Fredag: Morgonpromenad, fukost och läsning. 13.15-17 är det föreläsning i insolvensrätt och sen blir det till att ha myskväll med N tror jag, om ingen har ett annat förslag?!
Lördag: Tvättid, städning och promenad. Sen ska det även bli läsning av testamentesrätten är det tänkt. vad kvällen bjuder på vet jag inte, ngt kul med Alex och Johanna kanske? Får kolla vad de har för planer.
Söndag: Läsa arvsrätt, plugga inför måndagens seminarie och ut på promenad.

Om jag lyckas vara effektiv hela veckan kan jag ha hunnit läst ut alla kursböckerna men det är inget jag vågar planera för jag vet inte alls hur lång tid det tar att rätta och ändra i mina uppgifter och jag kommer bara bli sur om jag inte håller tidsschemat alls. Så vi får se helt enkelt. Hoppas iaf på en rolig, inspirerande och sund vecka. Sen kanske det blir lite lugnare ett tag när jag slipper koncentrera mig på att göra och lämna in uppgifter.

I made it

Datum:2008-04-13 Tid:19:36:15
Japp, jag klarade att nå målet med löpningen för dagen och det är jag stolt över.
tänker absolut inte tala om hur långt det var eller så men jag är nöjd och jag klarade att utföra vad jag lovat mig själv och det känns underbart. Dessutom så skiner solen och det gör mig väldigt glad. Önskar att jag var rik också och kunde beställa hem alla underbart vackra kretioner som jag hittar överallt. Hur kommer det sig att man alltid hittar det finaste och bästa när man inte har råd och varför finns det aldrig kvar sen? Suck, jag är alldeles för intresserad av kläder och accessoarer för mitt eget bästa...

Guess what?!

Datum:2008-04-13 Tid:17:15:55
image255
Bild från lundlund.com

Vet ni vad, hör och häpna, jag ska ut och springa!
Får väl se hur det går men jag kanske kan lära mig det med, vem vet?!
Jag hoppas iaf på det, vore bra för min kropp misstänker jag starkt.
Tycker du om att springa?

Because I love U

Datum:2008-04-13 Tid:16:01:35
image254
Bild från lundlund.com

Tiden flyger fram som om det inte går att ha för bråttom.
Det är då de små ögonblicken är viktiga att ta vara på.
Som första gången du sa att du älskade mig och andra speciella ögonblick när du bara ler mot mig för ingenting eller när du stryker mig över håret så att jag ska slappna av och somna.
Speciellt ögonblick värda att ta vara på är alla stunder med dig, vart enda andetag, vart enda hjärtslag.
För älskling, du betyder allt.

Veckans personlighet

Datum:2008-04-13 Tid:14:58:41
Vem blir då den här veckans personlighet om inte JONNA! Den här bloggen (återigen en bloggerska alltså) är en av mina absoluta favoritbloggar. Den är fylld med vackra underbara bilder, mkt kläder & vill-ha-saker men också blandat med en massa personliga saker och delar av Jonnas vardag. Det blir en perfekt mix av det bästa och det sker många uppdateringar så att det finns alltid ngt nytt inlägg, på så sätt blir det aldrig tråkigt. Fina outfits och shoppingfynd som gör i alla fall mig grön av avund då och då. Dessutom verkar det Jonna vara en underbart go tjej med massa roliga upptåg och ett liv fyllt med både det ena och det andra. Så har du inte varit där än rekommenderar jag starkt att du tar och gör ett besök där nu!

Veckans Bild

Datum:2008-04-13 Tid:12:54:50
image253
Bild

Förlåt

Datum:2008-04-13 Tid:09:46:37

image252
Jag vet att min uppdatering varit under all kritik det sista, men jag har verkligen inte haft tid med bloggandet.
För mkt att plugga & för mkt ångest över det leder till mkt att göra men till att jag får väldigt lite gjort vilket är mitt stora problem. Hatar att det blir så men det gör det alltid när jag blir nervös och stressad. Oavsett vilket så ska jag verkligen föröska bättra mig så snart jag är klar med mina uppgifter. Lovar en veckans bild, peronlighet & planering idag plus lite mer. Nu ska jag först plugga lite så kommer allt det senare. Have a nice day!

Semester ngn?

Datum:2008-04-11 Tid:09:25:23
image251
Överväger starkt att bosätta mig i ett varmare land, precis som på bilden gärna. Sällskap ngn?

Fredag

Datum:2008-04-11 Tid:09:06:19

Äntligen fredag, vet inte om det hälper så mycket för jag lär väl vara tvungen att plugga hela helgen ändå.
Fast helg är ju alltid helg. Har hunnit med att läsa igenom rättsfallet, skriva rättsfallaskoncentratet och ätit frukost än så länge. Tänkte att jag låter koncentratet vila nu, det kommer krävas lite omarbetning och så men det ska ju inte in innan i slutet på nästa vecka så jag koncentrerar mig på frågorna som ska in först. Tar inte jättelång tid att rätta koncentratet ändå så det räcker att jag sitter med det kvällen innan tror jag. Frågorna är jag däremot mer osäker på och vet inte riktigt hur jag ska göra där, men N kanske kan hjälpa mig lite. Han har ju redan skrivit sitt så jag kanske kan få se hans upplägg iaf. Bäst att sätta igång direkt så att jag hinner med lite mer innan latinogympan, har två timmar på mig att göra ngt vettigt nu. Sen blri det alltså träning, lunch och efter det närmar sig tvättiden och städtime misstänker jag. Vad hittar du på idag?

Sweet Dreams

Datum:2008-04-10 Tid:22:37:27

image249
Bild

Nu ska jag ta och sova, så att jag kan gå upp tidigt imorn och försöka hinna med allt som ska göras.
Både pluggande, tvättning, städning & träning väntar samt myskväll med N såklart.
Nu är jag dock väldigt trött efter en hel dag med massa att göra och det känns skönt att snart få krypa ner i sängen. Hoppas att er dag varit bra och att ni får sova gott i natt =)

Veckans Rätt

Datum:2008-04-10 Tid:20:23:07
image248
Bild (inte på Passion, hittade ingen).

Skrev ju igår om boken jag fick när jag köpte kaffe på Hemköp. Fastnade för mkt i den och eftersom att veckans rätt kan vara allt möjligt som är ätbart så blir det Kaffedrinken Passion den här veckan. Kan tilläggas att jag alltså inte har gjort det här, men tycker ändå att jag tycker det verkar gott, vad tror du?

Ingredienser:
2 påsar Gevalia cappuccino
2 dl kall mjölk
2 passionsfrukter
is

Så här gör du:
Mixa cappuccino, mjölk och innehållet från passionsfrukterna och servera i ett glas med is.

Right?!

Datum:2008-04-10 Tid:20:03:30
Har varit rätt duktig idag ändå. Har pluggat nästan hela tiden sen jag kom hem fast jag är inte klar med koncentratet men det beror på att hjärnan slutade fungera som den skulle för att jag var trött så det blev lite läsning istället. Och det är ju inte dåligt när det är pluggläsning. Ska kolla igenom rättsfalelt en gång till ikväll, stryka under och skriva små notiser så gör jag klart det imorn bitti före träningen ist. Tror att jag kommer klara allt, måste klara allt. Jag tog ju mig hit, right? Jag flyttade hit, jag är förtfarande tillsammans med N trots att det fanns dem som slog vad om att det inte skulle hålla och jag har skapat mig en ny tillvaro, men nya vänner och nya sysselsättningar samtidigt som allt det bra *gamla* finns kvar.  Just nu mår jag bra som ni kankse förstår, just nu känner jag mig lycklig och tror på det här. Kan inte förklara det men ibalnd vissa stunder så tror jag ändå att jag ska klara att ta mig igenom den här utbildningen, de här åren med hälsan & stoltheten i behåll. Jag hoppas att jag har rätt och jag hoppas att det går bra för visst vill jag fortfarande tro att det finns lyckliga slut och att man kan få det man vill om man jobbar tillräckligt hårt, väljer rätt väg och har en smula tur. Tror du på lyckliga slut? Tror du att allt kan bli bra?

Torsdag

Datum:2008-04-10 Tid:13:14:10
image247
Bild cafe.se

Började dagen med en tur till gymmet med Johanna, sen var det fukost och seminarie.
Nu har jag hunnit med Sex and the City och lunch.
Dags för sektion två av dagen med andra ord nämligen att läsa rättsfall, välja ett och skriva ett rättsfallskoncentrat.
Eftersom att det rä uppgiften som går snabbast så ska jag göra den först för då har jag mer tid över till frågorna som kräver mer.
Hoppas på att hinna med att läsa en del i boken med, gärna läsa ut den men det är kanske mkt att hoppas på.
Får väl se hur allt artar sig.
Nu ska jag ta tag i pluggandet och diskandet tror jag, lika bra att komma igång.
Vad gör du idag?

Tomorrow is a new day!

Datum:2008-04-09 Tid:21:47:04
image246
Bild cafe.se

Ne, dags att plugga lite kanske och packa inför imorn.
Ska träna med Johanna innan seminariet.
Sen blir det till att skriva ett rättsfallskoncentrat och läsa lite.
Om jag skriver klart koncentratet imorn så har jag mer tid att lägga på frågorna som är svårare.
Men nu är det bäst att jag stänger av datorn och gör lite nytta, ska ju helst inte somna imorn ;)
Ha en fortsatt bra kväll & sov gott i natt =)

Poison - Alice Cooper

Datum:2008-04-09 Tid:21:46:32
Det här är en klar favoritlåt för mig och den här veckans låt, enjoy! =)

Grattis syster!

Datum:2008-04-09 Tid:21:37:09
image245
Väcker lite minnen den bilden, right sys?

Lite försent men igår tog lillasysteryster körkort så jag vill ge henne en stor kram och ett stort grattis =)
Bra jobbat Sys, hoppas att Falköping var bra igår och att allt e bra hemma.
Miss you.

Gratis är roligt!

Datum:2008-04-09 Tid:16:50:04
Stanande på Hemköp på vägen hem från föreläsningen för att kompletteringshandla lite.
Och vet ni vad? Jag fick en bok om fika, där det finns massa roliga kaffedrinkar, lite kuriosa om kaffe & även lite baktips när jag köpte ett paket kaffe och jag fick en shaker när jag köpte välling. Perfekt när det ändå var sånt som jag skulle ha. Boken var dessutom väldigt rolig så nu har jag ett förslag till tjejerna, vad sägs om en kaffedrinkskväll? Som Johannas thékväll fast min kaffekväll? Jag tycker iaf att det lät kul ;) Betsällde grejerna imorses men tyvärr är mina älskade blåa pumps totalt slutsålda och kommer inte tillbaka igen. Men Johanna fick vad hon skulle. Kom på när jag lagt på att jag beställde sakerna hem till mig, men fakturan hem till mig men utan att jag själv beställt ngt eftersom att skorna inte fanns och jag hittade roligare och mer användbara saker på H&M. Så kom jag på att jag hade 50% rabatt som inte kunde användas på Johannas varaor då det redan var rabatt på dem och det fanns ett par andra pumps jag ville ha men inte betala för. Så nu har jag beställt ett par metallicvita pumps ändå och det bästa av allt är att även med avgiften så blir det under 200:- Wiiiie. Och jag får ett par skor. Så bra det kan bli. Har dessutom arbetat ut en plan för min gadrob som involverar städning, ratning & en H&M-beställning. Har insett att det finsn mkt där som jag inte ngnsin kommer använda och som ingen annan vill ha heller. Sen finns det lite som jag tror att Lilla Alexandra ska få och kanske ngt till Johanna med om vi har tur ;) Får väl se vad som kan skakas fram. Det får dock bli senare även om det kliar i fingrarna. För idag är det egentligen plugg som gäller, tvivlar dock på att jag verkligen kommer göra så mkt som jag borde. Sen kommer ju N:s föräldrar en stund med så jag ska dammsuga lite och dfamma av våra underbart fina men dammsamlande svarta möbler. Och helst ska jag klämma in en promenad med N också, eftersom jag hoppade imorses och nu ikväll.

Här är skorna jag beställde från Ellos iaf, fina va?!

image244

God Morgon

Datum:2008-04-09 Tid:08:32:19
image243
Bild photowall.com

Skulle verkligen ut och gå/springa imorses det skulle jag. Men när jag tittade ut så snöade det och det vara runt nollan. Då tappade jag lusten plus att jag insåg att om man har ont i halsen när man går upp och vädret är sånt så kanske man ska vänta tills kvällen istället. Så om vädret tillåter det så ska jag ta mig en promenad/löprunda senare. Nu ska jag dock beställa lite grejer från Ellos till mig och Johanna och sen göra mig i ordning inför skolan. Två föreläsningar idag och ikväll kommer N:s föräldrar upp på en snabbvisit. Ska fundera ut hur jag ska göra med H&M också, men jag tror nästan att jag ska beställa så jag får ett par till träningsbyxor, skulle behövas om vi säger så ;) Nej, nu är klockan halv, gott 2 go. Ha en bra dag

Veckans Citat

Datum:2008-04-08 Tid:22:35:23
Jag är beredd att medge att jag inte alltid har rätt, med jag har heller aldrig fel - Samuel Goldwyn

image242

Shopping

Datum:2008-04-08 Tid:22:20:12
image241
Bild från Cafe.se

Åh jag är så sugen på att shoppa. Har hittat massa fint som jag vill ha på massa olika ställen. Vore kul med lite mer nytt (även om jag shoppade förra veckan). Vill ha lite mer sommarkläder och så. Men det får kanske vänta. Ska ringa Ellos och kolla om de får in skorna igen imorn iaf, hoppas på att de ska få in dem. Just nu finns de bara i förstora storlekar. Menmen, jag lever på hoppet än så länge. Fast jag vet att jag inte borde shoppa mer nu utan vänta tills träningen gett lite resultat men hur roligt är det när det inte händer ngnting alls? Borde ha gjort det nu tycker jag men icke sa nicke, inte ett jäkla kilo. Vet knappt vad jag ska göra längre, tycker liksom att jag har lagt om både det ena och det andra men inge verkar hjälpa. Skulle vara underbart att vakna en morgon så inse att det hänt ngt iaf, begär inga mirakel men det vore trevligt med ngt bevis på att jag faktiskt tränar ordentlig numera. Troligen kan jag väl bara glömma det och öka

Sött eller vad?!

Datum:2008-04-08 Tid:17:35:43
image240

Det här vill jag ha, sött eller hur? Från H&M

Tränings dags

Datum:2008-04-08 Tid:17:07:56
image239
Bild Cafe.se

Ska snart göra mig i ordning och åka till träningen. Har hunnit med mkt idag men tyvärr inte pluggat så mkt som jag hade tänkt... tar mkt längre tid att läsa boken än jag trodde men får läsa en stund när jag kommer hem med och imorn så borde jag vara klar sen. Hoppas jag iaf. Är så tråkigt väder också så jag tycker att man får noll inspiration till att göra ngt alls. Vill ha värme och solsken, inte gråmulet och kallt. Suck, det är väl dock bara att inse att det förmodligen dröjer tills det blir varmt igen. Fick ju en del dagar tidigare så får väl vara nöjda med det. i övrigt längtar jag fruktsanvärt tills vi flyttar till nya lägenheten och vi slipper våra grannar. Vi kommer väl visserligen bo med bara studenter men jag räknar med att våra väggar blir tjockare och mer välisolerade än de vi har nu. Igår vet jag inte vad granarna sysslade med men högljutt var det iaf. Ne, träning var det ja.

Tävling

Datum:2008-04-08 Tid:10:26:17
image237
Jag är med och tävlar hos Modeakuten om den här underbara klänningen.
För första gången på länge hoppas jag verkligen verkligen att jag vinner för den är så underbart vacker.
I mina ögon en riktig drömklänning.
Vill du med tävla så finns allt du behöver veta här.
Lycka till!

God morgon

Datum:2008-04-08 Tid:10:25:26
image238
Bild från posh24.se

Varför blir det aldrig som man tänkt sig?
Jag skulle alltså gått upp vid 7 för att hinna med en rask promenad före frukost.
Med min tidsplan skulle jag vid det här laget ha pluggat en stund, har jag det?
Nejdå, jag försov mig för att jag somnade om, åt frukost till Sex and the City och nu sitter jag här.
Suck, jag har blivit världsbäst på att inte följa mina egna planeringar fastän jag fortfarande är bra på att planera.
Jaha, det är väl bäst att göra så gott jag kan nu för att ta igen förlorad tid.
Med andra ord ska jag ta och sätta mig med min bok och försök vara ytterst effektiv ett tag.
Kanske ska ta och fixa lite kaffe för säkerhetsskull och ta direkt så jag slipper somna.
Vad ska du göra idag?

Nattinatt

Datum:2008-04-07 Tid:22:57:33
image236
Bild

Nu har jag kollat på film med N.
Såg Stardust, en riktigt bra film även om den kanske inte hade oss som målgrupp, vet inte.
Oavsett vilket så var det en mysig och välgjord film.
Bra för dem som bara vill titta på film för att koppla av och slippa anstränga sig för att hänga med.
Har hunnit med att plugga nästan så mkt som jag tänkt mig, så imorn är det bara att fortsätta.
Vet inte hur det blir med träning än, men gissar att det komemr ett SMS från Johanna om ett tag.
Kankse blir både morgon och kväll, oavsett vilket så blir det så för mig iaf.
Fuskade ju idag så då får jag ta igen det imorn, antingen gym eller promenad på morgonen med andra ord.
Nej, nu är det väl bäst att jag sover om jag ska orka med morgondagen.
God natt alla söta, sov så gott =)

Veckans tips

Datum:2008-04-07 Tid:22:56:52
Det är underbart smidigt att sitta framför datorn och kolla på kläder, smycken, skor, väskor och allt annat man vill ha i lungn och ro för att sedan kunna välja vad man vill ha och klicka hem det. Mitt tips denna veckan är alltså att istället frö att trängas i köpcentran och annat så sätt dig framför datorn och kolla runt istället. Utbudet blir större, du kan tänka efter ordentligt och du slipper trängas, kan det bli bättre? Älskar att gå i butiker själv men har insett att det ibalnd ändå är väldigt skönt att bara klicka hem saker och prova allt hemma sen. Ingen stress. Vad säger du? Brukar du föredra att gå på stan eller att nätshoppa? Och vilka är dina favvosajter? Tacksam för tips!

Outfit

Datum:2008-04-07 Tid:22:52:14
Det här har jag gärna på mig i sommar, hur är det med dig?

image235

Kjol från forever21.com
Väska från Gucci
Skor från Ellos
Linne från Ellos
Jacka från Ellos

GRATTIS<3

Datum:2008-04-07 Tid:19:00:20
image232
Vill tillägna Johanna & Alex ett STORT grattis på deras 6 års dag!
Ni får mig att tro på sann kärlek finns och att det är möjligt att vara med ngn livet ut.
Hoppas att er kväll blir underbar <3

Skor

Datum:2008-04-07 Tid:16:40:53
image229image230
Bilder  från Ellos.se


Åh, jag har kärat ner mig i två par nya skor. Den här gången är problemet dock inte att jag inte har råd utan att de inte finns i min storlek. Fan också, när jag kollade frösta gången gjorde de det men sen har ngn annan smart upptäckt dem och köpt dem istället, så nu får jag inga! Faaaaan! (Fast jag ska ringa och kolla om de får in dem igen). Jag som verkligen ville ha dem, varför beställde jag dem inte så fort jag såg dem? Dumma Johanna, dumma!

Lunch

Datum:2008-04-07 Tid:13:20:34
image228
Bild från Posh24.se

Nu är det dags för lunch och sen ska jag läsa ett tag.
Är hungrig som bara den.
Ville dock tacka än en gång för alla underbara kommentarer och hälsa både nya och gamla läsare välkommna.
Hoppas att ni hittar vad ni söker och stannar kvar =)
Ne nu måste jag äta.
Godmiddaggodmiddag

Planering

Datum:2008-04-07 Tid:08:34:28

Måndag: Seminarie mellan 10-12. Läsning av Specielprocess under eftermiddagen och en promenad.

Tisdag:
Morgonpromenad eller gymma med tjejerna. Läsning både för middag och eftermiddag, helst ska jag vara klar med specielprocess boken och på kvällen väntar ett Freepowerdance pass.

Onsdag:
Promenad under dagen, morgon eller kväll. Äktenskaps rätts föreläsning mellan 10 och 12, sen lunch och mellan 13 och 15 väntar en föreläsning i barnrätt. På kvällen är det dags för ett Afropowercande pass.

Torsdag:
Gymma på morgonen eller promenad. Seminarie mellan 10 och 12. sen på eftermiddagen ska jag börja skriva på min uppgift som ska vara inne nästa vecka.

Fredag:
Skriva uppgift både på förmiddagen och eftermiddagen. Lationgympa vid 11.45 och senare myskväll med N.

Lördag:
Städning, promenad och läsning av familjerätten ska på börjans under dagen. Vad kvällen bjuder på har jag ingen aning om än.

Söndag:
Även denna dag ska jag läsa familjerätt. Under helgen ska jag också skriva på min uppgift nr 2 som också ska vara inne nästa vecka.

Det här är väl ungefär vad som ska hinnas med under veckan, gärna lite mer.
Kan väl bli en och annan rolighet också beroende på hur allt utvecklar sig.


God morgon

Datum:2008-04-07 Tid:08:24:17
image227
Bild från posh24.se

Har hunnit med både frukost och ett Sex and the City-avsnitt nu på morgonen.
Snart ska jag dock göra mig i ordning och åka till universitetet för ett seminarie.
Vet inte hur väl förberedd jag är men å andra sidan så var det hon som  har det här semineriet som från början sa att vi inte behövde kunna allt inför seminariet utan bara ha kollat igenom lite och det har jag.
 Så då kankse jag kan anses förberedd ändå.
När jag kommer hem väntar lunch och läsning & det ska hinnas med en promenad med.
Och självklart lite bloggande ;)
Ha en bra dag!

God natt

Datum:2008-04-06 Tid:23:30:26
image226



Förlåt för usel uppdatering och för att jag varit totalt frånvarande men idag var bara en sån där dag.
Vill säga hej till alla nya läsare och hoppas att några av er stannar kvar även om jag starkt misstänkter att det var förra inlägget och länken från Tumadre som gjorde jobbet.
Så tack till dig tjejen och tack till alla er läsare för alla söta kommentarer.
Hoppas ändå att ni hittade ngt värt att läsa och kolla på här.
Lovar att svara på alla kommentarer imorn, men just nu måste jag sova för imorn blir det skola igen.
Sov gott alla söta, nattinatt =)

Tumandre

Datum:2008-04-06 Tid:11:33:38
Lite försenad men här kommer den ändå, veckans personlighet är bloggerskan TUMADRE. (Vet inte vad hon heter egentligen så det får bli bloggnamnet enbart). Det ska erkännas att jag inte har läst hennes blogg speciellt länge men det räckte också med en gång för att jag skulle fastna. Hon skriver om sitt liv som ensamstående mamma till två barn, om hur vardagen ser ut & om barnens framsteg. Kan inte förkklara exakt vad det är som jag fastnat så mkt för men det kan vara öppenheten, glädjen & kärleken till hennes barn som lyser igenom och greppar tag i mig. Oavsett varför jag tycker om bloggen så är det vad jag gör. Jag tycker att hon är så stark och modig som tar sig igenom allt det där själv och jag tycker att hon är värd att se upp till. Jag är helt klart imponerad av henne som så många andra av er unga och äldre mammor. Därför är Tumadre också veckans personlighet. Så har du inte kollat in hennes blogg så föreslår jag att du tar dig en titt, även bland gamla inlägg =)

God Natt

Datum:2008-04-06 Tid:00:02:08
image225
Bild från posh24.se

Nu ska jag sova. Är trött som bara den och det finns en dag imorn med.
Ber om ursäkt igen för förra inlägget men jag var tvungen.
Ska svara på kommentarer imorn och välja veckans personlighet.
Det försvann ur min planering som så mkt annat idag, ber om ursäkt frö det med och lovar bättring.
Imorn ska jag vara duktigare & effektivare.
Men nu väntar sängen & pojken.
Nattinatt alla söta =)

Jag hatar dem!

Datum:2008-04-05 Tid:23:57:10
Efter filmen så var det ju dags för bussen hem, alltid lika hemskt.
Först väntan i kylan, för ikväll var det kallt.
Sen den fulla & trånga bussen, lyckades dock få sittplats.
Och det värsta av allt fulla små ungar som skriker & gapar och beter sig som fan.
Jag hatar dem!
Överallt ska de vara, skrika hora, subba & moget!?
Vaddå moget, ni är ju helt omogna hela bunten!
Dräggfulla påväg till en fest ngnstans fast ingen vet vart, eller vems fest det är eller om det ens komemr gå att komma in. Hela kvällen har det letats fest och nu äntligen är de på väg ngnstans. Och då måste en tjej åka hem klockan 12, vaddå hem klockan 12 jag ska faaan inte alls hem klockan 12, jag vet inte ens vart jag ska sova! Nehe, men du ska ju sova hos mig och hon ska hem klockan 12. Jaha, vi ska fan inte alls hem klockan 12. ÅHHHHH!
Jag är så trött på det, för det är alltid samma sak varje gång.
Och jag sitter bara där på min plats och hoppas att ingen jävel ska se mig, då kanske ingen börjar bråka, om jag bara biter ihop och är tyst lite till så kan jag vara förbannad och trött sen, inte där, inte då.
Men är det verkligen så roligt att vara så full & borta att man inte vet vart man ska, till vem eller varför?
Att man skriker & gapar, alla nyktra sitter och tittar, undrar och skäms.
Jag menar, är det nödvändigt att kalla sin kompis för hora, skrika till har du problem eller? över hela bussen?
Jag kanske är tråkig, jag kanske börjar bli gammal men inte fan gör jag så i alla fall.
För ärligt talat, man kan ha kul ändå jag lovar, jag festar också, bara inte så...

Ber om ursäkt för mitt lilla utbrott men jag är sjukt trött på det här och på att åt vilket håll jag än kollar så står det en liten tjej och blänger på mig som om jag snott hennes kompis & hånglat upp hennes pojkvän. Jag åker ju bara buss, jag sikter i om hon tycker att jag är ful eller vad hon nu tjötar om bakom min rygg fast tillräckligt högt för att alla som vill ska höra om de fortfarande orkar lyssna. Jag kommer inte sakna den här delen av stan det minsta när vi flyttar, inte någonting. Och jag var tvungen att få ur mig det här, så om du har läst så här långt så ber jag om ursäkt för alla svordomar och en helt osammanhängande text. Men det är min blogg & det här är mina känslor, så det kanske inte är så farligt ändå?! ;)

27 Dresses

Datum:2008-04-05 Tid:23:40:16

Kom precis hem från bion med Johanna, vi såg 27 dresses.
En helt underbar film med det mesta.
Jag tyckte den var superbra och blev glatt överraskad för den var bättre än vad jag förväntat mig.
Så är du sugen på en rolig, charmig & med visst djup utan att bli svår smält (det är den absolut inte), då kan jag rekommendera 27 Dresses. Åh, den är verkligen helt underbar.
(Jag älskade bröllop innan & filmen gjorde inte det hela sämre precis).
Dessutom kan det inte så fel med underbart sällskap & popcorn =)


Mango

Datum:2008-04-05 Tid:09:12:49
image224
                                                                                                       Bild

Jag vill HA den här klänningen, inte för att jag tror att jag skulle kunna ha den, tror att jag är alldeles för kort för en sån klänning, men jag kan titta på den!? Tror att Penelope Cruze kan sälja mig vad som helst, nästan. Åh, jag har kärat ner mig totalt....

God morgon

Datum:2008-04-05 Tid:08:37:04
image223
Bild

Vaknade med solen i ansiktet, faktiskt väldigt skönt om ni frågar mig.
Tyvärr är halsen svullen igen och det är inte alls skönt.
Men förhoppningsvis går det över under dagen.
Sitter här med en kopp thé och hoppas på det bästa.
Vad ska du göra idag?

Nattinatt

Datum:2008-04-05 Tid:00:40:40
image222
                                                                                    Bild från lundlund.com

Nu är jag supertrött och längtar efter sängen.
Dessutom är jag sjukt stel så det måste bli en långpromenad imorn tror jag för att sträcka ut lite.
Och för att inte slappa för mkt.
Dessutom måste jag plugga, städa, läsa & har tvättid så det blir fullt upp.
Dessutom väntar bio med Johanna, hur trevligt som helst.
Bäst att sova nu med andra ord så att jag orkar med allt.
Nattinatt, sov så gott allihop (om ni inte redan gör det vill säga).


Just becuse I love you!

Datum:2008-04-05 Tid:00:24:00

"Kyssen är vad som har blivit  kvar av paradiset" - Joseph Conrad
image221
Bild från lundlund.com


Veckans Bild

Datum:2008-04-04 Tid:23:46:40
image220
                                                                                              Bild

Shopping

Datum:2008-04-04 Tid:15:38:07

Här är gårdagens inköp:
image219
Ber om ursäkt för den utomordentligt dåliga bilden, men en är tagen med mobilen.

En kornblå klänning/långt linne i halterneck modell från Vila (Blu di blue) 65 kr.
Ett gult linne med silvertryck från Gina Tricot, 99 kr.
En kornblå body från Gina Tricot, 129 kr.
Ett gult fodral från Gina Tricot, 129 kr.
En röd väska från Bianco, 150 kr.
Ett par röda solissar från I am, 99 kr.
Ett par örhängen i mörkt trä från I am, 50 kr.
Ett läppgalns från Max factor (H&M) i färgen Velvet Reasberry, 90 kr.
Ett hårband från H&M i vitt med svarta prickar, 30 kr.
En tee i present till N från MQ.

Det var vad som köptes igår. Blev inga skor för vi ahd einte rikigt rid med det och hittade inga i de affärer som vi var i så den jakten fortsätter. Vill ha ett par röda & ett par gula pumps gärna med peep toe, så om ngn vet vart det finns sånna till ett godtagbart pris så är jag tacksam för tips. Har hittat ett par från Ellos som jag ska beställa.


Kladdkaka

Datum:2008-04-04 Tid:15:25:39
image218
Bild & recept från arla.se

Veckans rätt den här veckan blir Kladdkaka.
Tycker att det är smidigt till vardgas och fest, lätt att göra & det blir underbart gott.
Dessutom är det N:s favorit.

Ingeredienser
100 g smör
2 1/2 dl strösocker
2 ägg
1 1/2 dl vetemjöl
3 msk kakao
1 tsk vaniljsocker

Gör så här

Sätt ugnen på 175°. Smält smöret i en kastrull. Lyft av kastrullen från plattan. Rör ner socker och ägg, blanda väl. Rör ner övriga ingredienser så att allt blir väl blandat. Häll smeten i en smord och bröad form med löstagbar kant, ca 24 cm i diameter. Grädda mitt i ugnen ca 20 min. Kakan blir låg med ganska hård yta och lite kladdig i mitten. Låt kakan kallna. Pudra över florsocker. Servera med grädde eller glass och frukt.


Träning

Datum:2008-04-04 Tid:15:10:24
image217
Bild

Nu har jag hunnit med att vara på träningen, läst en timma och ätit lunch.
Lyckades med all blöda ner mina skor med, fått ett sår på en tå som blödde lite.
Att skockarna är blodiga struntar jag i men skorna.
Jaja, får väl hoppas att det går bort. Syns väl inte men ändå.
I eftermiddag är det läsning som gäller och så ska vi hinna handla med.
Är ju fredag, yippiee, och det betyder myskväll för mig & N.
Vad ska DU göra ikväll?

God Morgon

Datum:2008-04-04 Tid:09:25:11
Äntligen fredag! Det blev sovmorgon och lyxig frukost för N kom precis tillbaka med frallorna han köpt ;)
Känns ändå bra att sova ut lite, när jag gjort det idag kan jag ju gå upp tidigare imorn. Nu ska jag gå och äta frukost och sen blir det till att läsa men träningen börjar ju vid 11.45 med så hinner väl inte med så mkt innan den misstänker jag, Lovar att inköpslistan från igår ska komma upp och kankse ngn bild om jag lyckas få min mobil att sammarbeta. Time for breakfast, vad gör du?

Mina tjejer

Datum:2008-04-03 Tid:22:32:12
image216
Bild från lundlund.com


Mina tjejer är de underbaraste som finns!
Värsta änglarna!
Tack för en helt perfekt kväll med det bästa sällskapet!
Ni är helt otroliga =)

Tjejkväll

Datum:2008-04-03 Tid:22:29:56
Nu är jag hemma igen efter tjejkvällen på stan!
Sååå roligt var det.
Jag, Alexandra & Johanna var på stan ända tills butikerna stängde vid 21.
Sen gick jag hem från bussen på trötta fötter, ina pumps är inte snälla mot fötterna.
Speciellt inte när jag inte ahft dem på länge.
Vi började iaf kvällen på Rosalis Deli där vi åt & drack kaffe på maten.
Sen gick vi till Krämaren och gick runt där ett tag, hittade en del fint och köpte lite saker.
Sen gick vi vidare på stan och hann med en hel del även om mkt tid gick åt på Gina Tricot.
En favvo hos alla tre och uppenbarligen många andra med tanke på trängsel, kö och oordningen.
Men fick tag i en massa fina saker, listan på dem kommer upp imorn för nu är jag så trött.
Dessutom väntar N på att vi ska gå och lägga oss, är ju en dag imorn med.
Då väntar plugg, plugg & träning.
Hittade inga skor dock, men det får jag kolla på en annan dag.
Ska beställa ett par från Ellos, för de hade superfina jättebilliga skor.
Men nu ska jag sova.

God natt på er alla!

Tips?

Datum:2008-04-03 Tid:17:02:52
image215
Bild från lundlund.com


Eftersom att jag har ont om tid så kommer veckans rätt upp imorn istället och då får ni se inköpen från idag, vilka det nu kan bli. Kanske hinner med att svara på kommentarer och uppdatera ikväll men det vill jag inte lova för det beror på när vi kommer hem. Ska hinna äta nu innan med, och det är bra för usch vad hungrig jag börjar bli.

Är det ngn som vet vart man kan köpa röda pumps med peep-toe? Letar efter att par nämligen!
Alla tips är väldigt välkommna.

Nej nu måste jag fixa lite innan bussen går.

Ha en bra kväll!

Torsdag

Datum:2008-04-03 Tid:16:58:10
Ojdå, vilken överraskning jag fick!
Tusen tack för alla kommentarerm är väldigt kul att få sånna =)
Förlåt för dålig uppdatering men jag har inte hunnit.
Har haft föreläsning hela dagen, sen ville N ha glass och vi åkte till Mac Donalds.
På vägen dit höll vi på att krocka för att en människa inte kollade åt båda hållen i en korsning där HON hade väjningsplit och koncentrerade sig mer på personen i telefonen än på oss.
Tur att N har bra reflexer för det var verkligen på håret.
Men vi kom hem och jag slog mig ner här för att blogga.
En mängd kommentarer mötte mig, vet inte om jag haft så många ngn gång så TACK igen!
Därför har det inte blivit ngt inlägg innan nu...
Bättre sent än aldrit, right?!
Nu ska jag dock snart iväg till stan och träffa tjejerna för Tjejkvällen.
Skulle tydligen vara massa erbjudanden, rabatter och annat skoj!
Ser fram emot en kväll ihop med mina favvotjejer och en massa shopping!
Vad ska du göra ikväll?

Time for exercise

Datum:2008-04-02 Tid:17:36:54
image214
Bild

Nu ska jag iväg och träna, hoppas att halsen sammarbetar...
Och att det inte blir värre.
Men hur ska jag ngnsin nå målet om jag inte tränar?
Är säkert bara jag som är känslig.
Dags att skynda sig lite.
Blir förmodligen lite update när jag är hemma igen.

Outfit

Datum:2008-04-02 Tid:16:35:41
image213
Vet inte när det skulle vara aktuellt med en sån här outfit för min del men det hindrar inte att jag vill ha en.
Enkelt, stilrent och vädligt snyggt enligt mig! Vad tycker du?

Bored

Datum:2008-04-02 Tid:16:01:38
image212
Bild

Har inget att läsa, ögonen är irriterade, halsen skaver och näsan rinner...
Är uttråkad till tusen och börjar bli förkyld.
Kan det bli bättre?
Är så van vid att plugga och stressa men idag orkar jag inte.
Känns meningslöst att börja på en annan bok än den jag har tänkt mig.
Och den läser N, så jag frå vänta.
Ska dock iväg på passet, det ska jag!
Kan fuska lite om jag känner mig alltför trött.
Har en hel kanna the jämte mig, kanske kan funka för halsen iaf.
Min deklaration kom idag med, får tillbaka tillräckligt för att ha råd med kameran!
Glad, gladare, gladast!
Dessutom får man dom lagom till midsommar, prefekt när man inte får så mkt från CSN i maj.

Wow

Datum:2008-04-02 Tid:12:07:48
image211
Bild

Hur snyggt var inte det här?
Får mig nästan att vilja ha en transparent klänning, nästan.
Tror inte att det är min grej riktigt, men snyggt var det...

Veckans Låt

Datum:2008-04-02 Tid:12:01:31

Stop and Stare med One Republic är alltså veckans Låt. Jag vet att jag skrev om den här förra veckan, men det är för att det är så underbart bra och jag inte kan få nog av den just nu. Därför få det ändå bli veckans låt ändå!


Lyckopiller?

Datum:2008-04-02 Tid:11:51:06
image210
Bild

Jag vill ha fint väder och värme igen, inte duggande & gråmulet.
Imorn blir det tjejkväll på stan med massa erbjudanden dock, det piggar upp lite =)
Ihop med tjejerna kommer det att bli underbart roligt!

Dagen

Datum:2008-04-02 Tid:11:44:03
image209
Bild

Det var tungt men jag tog mig upp imorses och tog mig till seminariet.
Idag var det fastighetsrätt och det gick helt okej.
Lärde mig en del och fick lite att tänka på.
Kom hem till en tom lägenhet eftersom att N är på sitt seminarie nu.
Skulle träna med Johanna men hon skulle träffa sin grupp och gå igenom inför fredag.
Men jag har bestämat att jags ka koncenterar mig på böcker, uppgifter och föreläsningar istället.
Tyckte nämligen inte att det verkade som om fredagens övningar är så tenta relevanta, och  det är där mitt fokus ligger.
Dessutom har jag uppgiften så jag kan kolla på den ändå, utan att slösa bort vädefull tid.
Idag ska det också bli pluggande, men N håler på emd boken som jag ska läsa, så jag ska greja med anteckningar, lagtext och annat istället. (Tror jag).
Ikväll blir det afropower med Alexandra, så det blir träning ändå.

Nattinatt

Datum:2008-04-01 Tid:22:30:03
image208
Bild

Nu orkar jag inte plugga mer.
Träningen gick bra fast det var core istället för dans.
Så jag kommer ha sjukt ont i magen imorn, känner det redan nu.
Menmen, det måste betyda att det ger resultat, right?
Nu ska jag försöka sova lite så jag orkar med morgondagen.
Då blir det seminarie och träning samt en hel del pluggande.
Sov så gott =) 

Outfit

Datum:2008-04-01 Tid:14:39:56
När jag inte kunde blogga hade jag väldigt tråkigt ett tag (som så många andra) och det resulterade i ett antal nya önskeoutfits. Här är en av dem. Vad tycker du?
image207

Jacka: Asos.com
Klänning: forever21.com
Skor: asos.com
Solissar: asos.com
Väska: lareoute.com
Armband: Wedins.se

Feel good

Datum:2008-04-01 Tid:14:35:02
image206
Bild

Mmm, nu mår jag bättre. Har ämligen hunnit med att plocka i ordning i lägenheten, dammsuga, diskat, lagat mat och tvättar vi. Underbart att få sånt gjort. Nu är det boken som väntar. Föreberedelser inför seminariet imorn, kanske en snabb promenad och ikväll är det Freepowerdance som står på schemat. Hoppas att den här dagen gör att jag komemr orka med resten av veckan utan problem och att jag fortsätter vara effektiv, det behöv om jag ska hinna me allt som måste hinnas med. Nu ska jag äta en glass ihop med N och dricka lite kaffe. Vad gör du?

Ny design

Datum:2008-04-01 Tid:13:52:18
Vad tycks om den nya designen?
Fick hjälp av Matilda, tack tjejen!
Är själv helt sjukt nöjd, känns roligt att byta lite för uppenberligen tröttnar jag fort ;)
Vad tycker du?

Veckans Citat

Datum:2008-04-01 Tid:10:36:29
Modet gör en elegant kvinna vackrare och en vacker kvinna elegantare.
Källa: 
Christian Dior
image202
Bild

Kérastase nutritive

Datum:2008-04-01 Tid:10:21:26
Den här veckan blir mitt tips Kerastase nutritive oléo-relaxhårolja. Jag har änvänt den i några måndera nu och älsker den verkligen. Den gör håret mjukt, ser till att håret inte torkar ut och gör underverk för topparna. Inga spretiga, torra fula toppar med den inte. Dessutom så luktar den underbart gott och är väldigt dryg eftersom det behövs så lite så räcker den i evigheter. Håret bli glansigt och mer lättkontrollerat. En klar hitt om ni frågar mig.

image201
Bild

Veckans Personlighet

Datum:2008-04-01 Tid:10:11:39
Den här veckan är det precis som förra veckan en bloggerska, nämligen Josefine, tjejen med bloggen Mefashion.
Varför det då? Jo det rä så att jag alltid är inne på henens blogg för att kolla vad som är nytt. Vill man ha inspiration till en ny gadrob, bli lite uppiggad eller bara njuta av vackra bilder så är Josefines blogg helt perfekt. Det är mkt uppdateringar utan att det känns för mkt, det är massa fina kläder, tips och outfitbilder. En rikigt modeblogg blandad med glimtar ur hennes liv och gadrob. Är det ngn som inte varit inne på hennes blogg så gör det nu, det kommer du knappas ångra ;)

Äntligen

Datum:2008-04-01 Tid:10:00:23
Det tog en väldans tid för blogg.se att byta plattform och nu har de återgått till den gamla ändå.
Men nu funkar det iaf så jag håller tummarna för att det kommer att bli bra.

Idag skulle jag egentligen vara i skolan på ett seminarie, men jag mådde inte alls bra imorses så det fick bli till att stanna hemma istället. N gick på sitt så jag får reda på vad som sas ändå. Hatar att känna mig så här, men jag hoppas hinna med mkt idag ändå så att det känns lite bättre. Föresten så var både polis och brandkåren här i natt, hade nästan lyckats somna efter att N upptäckt att ett par killar, tror jag, eldade lite nere på gården. Tror att det var en bänk de hade tänt på, mkt tändvätska var det iaf och sen kom alltså polis och brandkår. De stod och kollade lite, pratade med de två personerna och åkte igen, nödvändigt? Jag tyckte inte det eftersom att jag vakande igen. Menmen, det ska bli så skönt att flytta och slippa den här delen av stan, vem ställer sig och eldar en bänk mitt natten? Uppenbarligen finns det iaf dem som tycker att det var roligt.

Jag vet att jag ligger efter med veckans från i lördags så de ska jag försöka rätta till idag, om jag hinner med alla.
(Eftersom att planeringen är för min skull så blir det ingen den här veckan, det blir nästa vecka istället).
Sen blir det till att diska, dammsuga och läsa, läsa, läsa! Nu ska jag vara ordentlig idag.
Vad ska ni hitta på?