Bleedning in love

Datum:2008-01-31 Tid:23:21:30

Ja, så känns det faktiskt.
Kan inte fatta att jag fortafarnde känner mig som nyförälskad fastän det gått mer än 1,5 år nu.
Det är så läng tid och ändå så kort.
Det känns som om det var så längesen, men jag vet att det inte är länge.
Det finns så mycket som jag vill säga, så mycket som jag känner och tänker.
Tror att det blir tydligare nu, när jag haft tid för mig själv att verkligen sakna dig.
Mer tid än på länge.
Som du sa, det är nog nyttigt för oss.
Men jag håller fast vid mitt svar.
Bara för att det är nyttogt måste jag väl inte tycka om det?
För i ärlighetens namn så vill jag inte vara hemma själv.
Det är inte det samma utan dig.
Det känns fel att det är tyst, att inte kunna fråga vad du gör, att du inte är här.
Missförstå mig rätt, det är skönt att vara själv, jag behöver det lika mycket som du gör.
Förmodligen borde vi vara ifrån varandra mer, mycket mer än vad vi är.
Men det är ingen lockande tanke.
Tror jag vet varför med, för jag förknippar det med hel fel saker.
Så förlåt Honey för att jag är gnällig och grinig, förlåt för att jag inte såg så possitivt på de här dagarna och för att jag gjorde en alldeles för stor grej av det.
Och tack för att du finns här för mig.
Det betyder så mycket.

Tack Alexandra och Johanna och Caroline för att ni har stått ut med mitt gnäll och tjöt, för alla vänliga ord trots att jag måste varit skitjobbig. Det var i alla fall skönt att få prata med er allihop. Ni vet vart jag finns om ni behöver mig!

Nu ska jag sluta vara så känslosam och gå och lägga mig.
Kanske kan lära mig det här med att vara ensam någongång med, bara inte just nu.
Nattinatt, sov gott.

image10

Pasta Delight

Datum:2008-01-31 Tid:20:52:38

300 g fullkornsspaghetti
200 g broccolibuketter
ca 200 g kassler
2 vitlöksklyftor
2 tsk smör eller olja att steka i
2 1/2 dl matlagningsgrädde (Milda mat extra är superbra)
1 dl grovhackad rucola
1 krm svartpeppar
1/2 hönsbuljongtärning
2 dl riven ost (mager eller uteslut för ännu nyttigare måltid) 

Så här gör du: Koka pastan, lägg i broccolin när det återstår 2-3 min av koktiden. Finstrimla kasslern. Skala och hacka vitlöken. Fräs kassler och vitlök i smör eller olja i en gryta. Tillsätt matgrädden, rucola, peppar och smulad buljongtärning. Låt allt koka ihop någon minut. Rör i osten och låt den smälta. Häll såsen över pastan och broccolin

Tips

Datum:2008-01-31 Tid:20:42:33

Har en idé efter att ha kollat in alla möjliga bloggar så har jag insett att mode är ingen idé att jag skriver om.
Det finns så många som gör det så det är väl ingen mening med alls. Däremot har jag kommit på en annan idé, inte unikt eller något men ändå något att hitta på med återkommande tema. Då och då, mer eller mindre när det hinns med och känns rätt så tänker jag tipsa om olika saker, allt från mat och dryck och liknande till fest, platser och tävlingar eller annat kul. Rätt och slätt tips med andra ord.


Friis Company

Datum:2008-01-31 Tid:20:08:37
Vem vill inte vinna en väska därifrån? Jag tackar inte nej i alla fall!
Var med ni också. Klicka här och följ instruktionerna.
Lycka till!
image8

Är den inte snygg eller vad?

Träningsvärk och ont i halsen

Datum:2008-01-31 Tid:10:33:46
Vaknade med halsont imorses. Det sög verkligen.
Jag och Alexandra hade bestämt att vi skulle gymma, men det blev till att ställa in och sova lite längre istället.
Kändes inte alls kul men vågaer inte riskera att bli sjuk eller så, bättre att ta det lugnt idag och se hur det känns imorn. Så så fick det bli. Sen dess har jag ätit frukost samtidigt som jag kollade på ett Sex and the city - avsnitt, väldigt bra. Vet att jag har sagt att jag bara ska kolla på dem när jag cyklar, men det är så tyst här, fanns inget på tv:n och för att slippa känns mig ensam så fick det bli ett avsnitt i alla fall, är ju så många av dom så jag kommer aldrig hinna kolla på alla i den här takten, tränar ju så mkt annat att det sällan blir cykeln längre. Så nu sitter jag här igen, ska betala lite räkningar sen, ringa och fixa mlite grejer hos ÖBO, ändra tvättiden imorn så jag förhoppningsvis kan träna med Johanna istället och sen är det dags att städa, diska och läsa en massa. Har två böcker att läsa ut och om inte idag så i alla fall imorn eller på Lördag. Ska inte säga säkert men jag ska försöka hinna med så mycket som möjligt nu. Imorn vankas bio med tjejerna, latinogympa och så kommer Honey hem igen... Hoppas att han har det bra nu och att dom har kul. Han är nämligen och hälsar på sina gamla klasskompisar. Är rätt säker på att dagen kommer erbjuda en lång coh skön skidåkningstur, så dom kommer väl att vara lagom trötta ikväll. Själv känner jag mig rätt mörbultad efter de två träningspassen under veckan. Ryggen mår dock bättre än förra veckan så det kanske ändå betyder att det kommer bli bättre och bättre och mindre träningsvärk alltefetrsom den vänjer sig vid träningen. Hoppas det i alla fall. Idag är Alexandra i skolan, inte än emn hons ka dit och Johanna är i Stockholm så jag får roa mig själv helt enkelt, men imorn så får jag träffa dom igen! Är så trevligt så. Nu ska jag ta tag i alla måsten som dagen har och sen får jag väl återkomma med en uppdatering kanske. Nu kom posten med, undra om det var något kul?! Får gå och kolla. Ha en trevlig dag i solkskenet!  

Datorkrångel

Datum:2008-01-31 Tid:10:21:46
Ibalnd bara hatar jag min dator. Det var ett då dåligt köp att jag skäms.
Men vad gör man när man måste ha en dator och det finns en budgetbegränsning på vad man kan lägga på den?! Jag gjorde helt fel, men å andra sidan det enda möjliga, jag köpte en billig dator som inte kan hatera varken sig själv eller programmen i den..Men andledningen till att jag skrev det är för att jag skulle uppdaterat bloggen igår... men det gick så där eftersom min lilla dator strejkade å det grövsta. Nu är den däremot snäll och bra så jag försöker nu istället.

Tisdag -  Det var dagen för veckans första seminarie vilket även var det första på den här kursen. Det var dessutom den dagen då jag skulle lämna in mitt rättsfallskoncentrat. Men det gick bra, trots att jag gick upp vid 6 vilket jag absolut inte är van vid längre så höll jag mig vaken, lyssnade, funderade och redogjorde för mitt rättsfall. Så det måste väl i alla fall vara ett godkänt med tanke på att det var första gången och allt... Så jo jag är okej med min insats. Efter att ha klarat av det momentet skulle jag egentligen sitta och läsa på universitetet medan Honey hade sitt, men jag var för trött och inte alls lässugen så jag ringde Alexandra istället. Satt hemma hos henne i två timmar och pratade, drack the och hade det allmänt trevligt. Tack för att du hade tid med mig vännen! =) Sen åkte vi hem, Honey och jag, åt lite och åkte in till stan. Han fick in sin län på kontot efter ett besök på banken och jag fick en kalender och sen även tre påsar the: Farbror August (tack Johanna för tipset, underbart gott), Mango (kan inte få nog av det, underbar samk verkligen) och slutligen Smultronthe! (väldigt gott det med). Så nöjd och glad tog vi bussen hem igen, jag diskade i evigheter eftersom vi hade haft olika åsikter om vems tur det var så fanns det en del som väntade på diskbänken. Efter den persen var det dags att slänga i sig lite mat, byta om och åka och träna. Freepowerdance är underbart roligt och jobbigt och perfekt avslappning. Känenr mig alltid väldigt nöjd senare på kvällen. Den natten hade jag dock lite ångest och panik i en salig blandning samtidigt som jag var rätt avslappnad... Men det är ju typiskt mig att vara lite knäpp, funderar på om det är för att jag är jag, för att jag är tjej eller om det egentligen är helt normalt?

Onsdag - Det här var en jobbigdag. Jag var som död när jag vaknade av klockan och skulle upp till ännu ett seminarie. Men jag tog mig upp (somnade dock i soffan med en the kopp i knät men det gick det med, vaknade av Honeys klocka när han skulle upp, så jag hann jag med). Sen var det då seminariet, pratade inte så mkt men fick redogöra för hur man häver fullmakter, vilket jag kunde okej (tror jag). Även denna dag skulle jag sitta och läsa men eftersom jag var halvsovandes fortfarande så struntade jag i det och gick och fikade med Johanna i musikskolans café istället. Dom har supergod vaniljlatte och tjejen i kassan gör hjärtan i skummet med =)
Efter en väldigt skön pratstund och så blev det dags att köpa mjölk och åka hem. Jag fixade lite att äta, Honey packade och begav sig till Torsby. Det var lite jobbigt (jag vet att jag är löjlig men det tänker jag vara!). Satt och stirrade på tv:n ett tag, blev sur på mig själv och började plocka i orning i lägenheten istället. Fixade lite mat och åkte till träningen, Afropowerdance den här dagen. Även det är underbart roligt och jag tog i så mycket som jag bara kunde. Kände att det var skönt att bli riktigt trött. Tro mig, det blev jag med =) Sen efter en promenad till bussen och lång väntan på den samma så kom jag hem, fixade the, packade upp och skulle sätta mig och blogga... Som sagt strejkade datan så det blev till att prata lite i telefon med Alexandra och med Honey innan jag gick och la mig för att sova.

Så det blev ett långt inlägg, men det belv en sammanfattning av de senaste två dagarnas händelser. Kommer bilder på kaffet och maten från igårkväll senare.

image9  image10
Vaniljlatten som jag drack på förmiddagen och omeletten med skinkröra och avokado som blev kvällsmat
Väldigt gott båda delarna måste jag erkänna.

Måndag

Datum:2008-01-28 Tid:10:51:31

Har egentligen aldrig gillat måndagmorgon, det är så tråkigt när helgen är över och alltid segt att komma igång med veckans aktiviteter. Men idag gick jag i alla fall upp tidigt, klockan 7 var jag uppe och fixade lite thé, satt lite här och grejade för att vakna till innan jag skrev klart mitt rättsfallskoncentrat. Nu har jag ätit frukost med, kollat lite på tv och läst igenom dagens text inför föreläsningen i eftermiddag. Snart ska jag läsa lite avtalsrätt, när honey har läst klart sitt kapitel är boken min igen, om jag lovar att skynda mig läsa ut den. Är inte alltid lätt att dela böcker, men det går och det är ju mkt billigare så det får gå bra. Känns rätt bra nu i alla fall, är skönt att ha skrivit klart första uppgiften men känns nog bättre imorn eftermiddag när första seminariet och så är över. För att vara måndag har jag ändå en rätt skön känsla i kroppen nu, hoppas på att det här blir en bra och effektiv dag för min del. Har planer på att läsa mycket, gå på föreläsningen, gå en promenad eller cykla beroende på om jag får sällskap eller inte och sen kolla igenom rättsfallskoncentratet en sista gång. Idag är också dagen då jag ska köpa mitt allra första gymkort, ja så är det! Kollade i schemat och såg att det kommer funka bra att träna lunchpasset på fredagar med, och det känns super för då har jag 3 rätt intensiva pass i veckan och sen kan jag fylla ut med gym, promenader och cykel efetr bästa förmåga. Det akn nog bli fason på mig med om jag har tur ;) Är nog en riktigt bra måndag, känner mig glad och pigg, till och med utvilad trots att jag låg vaken länge och pratade med älsklingen i natt. Kansek kan bli en bra vecka trots allt. Kan ju hoppas och göra allt för att lyckas. Nu har jag tillgång till boken igen, så nu är det dags att läsa. Kankse återkommer med ett inlägg ikväll om jag orkar och har tid. Hade bra så länge =)

image7
Känner mig lika nöjd som katten ser ut att vara, söt eller vad?! Så liknar den min katt med <3

Varför gör man så lite vettigt på söndagar?

Datum:2008-01-28 Tid:07:45:20
Den frågan har jag ställt mig hela dagen.
Visst har jag pluggat och tränat, lagat mat och handlat men ändå känns det som om jag borde ha gjort mer.
Nu sitter jag här och ångrar mig för att jag inte hunnit med så mycket som jag hoppats hinna med (ingen nyhet kanske, borde nog bli mindre optimistisk). Menmen, har nästan skrivit klart rättsfallskoncentratet, resten får bli imorn. Har hunnit cykla i en timma, bättre än inget och vi var och handlade så nu finns det en massa mat hemma igen med. Har kollat på film, med älsklingen med och egentligen haft en bra dag, känenr mig bara lite besviken. Men det klart, jag måste nog inse att det ofta tar längre tid än vad jag tror att skriva en uppgift eller läsa ut en bok, får nog bli mer realistisk med det kankse. Nu får det vara för idag, imorn får det bli till att kolla igenom och skriva klart rättsfallskoncentratet, kolla på diskussionsuppgiften, läsa på inför föreläsningen och förhoppningsvis arbeta mig igenom en bit till av avtalsrättsboken. Nattinatt, sov så gott =)

Trött, tröttare, tröttast

Datum:2008-01-27 Tid:00:26:24
Idag har varit en tröttdag.
När vi väl gick upp var klockan halvtolv, med andra ord så hade halva dagen redan gått.
Det kändes sådär inspirerande men efter lite frukost framför tv:n med alpin-sändning på så var det dags att rycka upp sig och plugga. Hann väl med sådär 15 sidor innan jag somnade. Jaha, så akn det gå. Vaknade av att älsklingen ropade ngt till mig, shit vad rädd jag blev. Efter lite mys, kaffe och en mkt god vaniljbulle ( tack älsklingens mormor ) så återgick jag till att läsa lite till... Hmm, om jag ska vara ärlig så blev det faktiskt två bullar för min del, ngt som Honey inte vet om... hihi, gott var det i alla fall! Tja, sen blev det till att laga mat, diska, plocka lite i köket och sen var jag så duktig att jag faktikkt cyklade i sisådär en timma, blev nog inte riktigt det men nästan. Pratade lite med Johanna i mellan med eftersom vi skulle göra upåp mötesplats och tid för när vi skulle träffas inför kvällens biobesök. Tyvärr var vi fem som skulle avgöra vilken film vi skulle se, och jag blev nerröstad så vi gick på "I am Legend"... Ja, vad ska man säga, fick åtminstonde stilla mitt sug efetr chips med lite popcorn och det var trevligt men i övrigt vet jag inte vad som var bra med det hela, jo det klart, det var trevligt sällskap. Ska jag vara helt ärlig så var jag ensam om att tycka att den var dålig, och dålig är egentligen fel ord, den var läskig. Och alla som känner mig vet att jag är lättskrämd, hatar skräckfilmer och alla andra läskiga filmer. Dessutom är jag mörkrädd, vilket inte gör det hela bättre, allt det otäcka i filmen kom nämligen fram när det var mörkt. Hmm, ser ngn en koppling till att dagens inlägg kommer sisådär halv 1? Japp, jag erkänner att jag är lite rädd för att sova...

Men för att avsluta med något possitivt så har jag inte ätit chips på 27 dagar, och eftersom klockan är över tolv så betyder det, troligen, 28 dagar. det är bra för att vara mig, väldigt bra. Känner mig nöjd, även om jag precis kom fram till att det låter som om jag är helt besatt av chips (kankse jag är?!) och att jag är mer eller mindre beroende, ja det stämer säkert. Men nu har jag låtit bli i 27 dagar och jag är stolt över mig själv. Kanske kan lyckas hålla mitt löfte och om jag gör det så ska jag belöna mig själv med ett par nya jeans, det är ett som är säkert. Sparar alla pengar som jag får nu som värsta hamstern bara för att kunna köpa mig en helt ny gadrob när jag lyckats nå mitt mål... Som om jag skulle få ihop så mkt penga, det är väl inte så troligt men ändå, drömma går ju. Det jag ville ha sagt är väl att om jag når mitt mål, och det ska jag, så ska jag köpa nya kläder vilket är anledningen, bortsett från gårdagens fynd, som jag inte har eller ska köpa kläder på ett tag. 

Vad som händer imorn får vi se, men jag måste verkligen plugga, borde ta en promenda och ska nog gå på ett träningspass med Johanna. Ska egentligen städa med, men vi får se vilken dag det blir, kanske får bli till veckan istället. Nu är skolan viktigare i alla fall och jag har en uppgift som ska vara klar på tisdag. Så det är väl bäst att verkligen göra det jag ska under morgondagen. Nu är det nogh dags att försöka sova ändå, börjar göra ont i ögonen nämligen... Nattinatt, sov så gott allihop!

25 Januari 2008

Datum:2008-01-27 Tid:00:07:10
Ja, dagen blev inte som tänkt i alla fall, det är ett som är säkert.
Det började dåligt med att det var så skönt att sova att jag sov två timmar längre än jag hade tänkt.
Sen fortsatte det så, ingen promenad på hela dagen, väldigt dåligt av mig och jag skäms. Sen blev det som älsklingen ville. Vi åkte alltså och köpte en dator till honom, och självklart blev det lite mer än så. Jag kom nämligen hem med en t-shirtklänning, för 50 kr, det ni! Sitter som ett smäck med! =) Sen blev det två halsband, en nyckelring, armband och örhängen... Ja ni fattar, bara absolut livsviktiga saker. Ne, men det var roligt och kändes bra sen när vi skulle på inflyttningsfesten och ha ngt fint på sig.

När vi kom hem från shoppingen var det dags för att tvätta, vilket vi ändå gjorde så det gick ju bra. Sen fixade jag mat, och diskade och hade mig. Älsklingen fick plocka iordning en del och jag var och handlade lite saker bland annat inflyttningstulpaner till Johanna och Alex. Det blev lila, tyckte att dom var fina och hade en tanke på att det passar bra med svart ;)

Efter att ha kollat på bussar och insett att vi inte skulle hinna med den vi tänkt, fick vi vackert ringa och säga att vi skulle bli sena... Sen visade det sig dessutom att vi hade hunnit i alla fall, för tiderna på bussarna på nätet stämde inte alls. Men men, det gick bra och vi hittade rätt tillslut. Blev en rolig och trevlig kväll med lagom mycket dricka, vilket för min del betydde i princip ingenting, jättegod mat, mycket prat och skratt och självklart spelade vi miott superroliga spel! Efter ett par timmar i lägenheten, som verkligen är jättefin.. begav vi oss till Stallyktan. En helt okej bar, tyvärr var det väl sådär kul folk i allmänhet och alldellse för många var dom så det var svårt att få plats. Vi blev dock inte alls långvariga utan åkte hem och sov istället. Trots ett tidigt slut eller kankse just på grund av det, så var det en hellyckad kväll.

Handboll & shoppingfeber

Datum:2008-01-24 Tid:22:35:56
Okej, jag erkänner jag har sett alla matcherna som jag kunnat nu dom senaste dagarna och ja, det har varit roligt!
Bara älskar att kolla på handboll med landslaget in action! Det är så kul, visst bara på tv, men vaddå?! Lika kul för det! Synd att dom inte gick vidare, men det blev i alla fall en OS-kval plats och det är inte fy skam för dom.

Har pluggat lite, det har jag och boken är helt okej. Hoppas hinna läsa ut dem imorn och kankse börja på uppgiften som ska vara inne på tisdag, är lite nervös för det faktiskt. Får bara hoppas på att det går bra.

Kollat runt lite på kläder, det är deprimerande. Vill ha en massa nya kläder, men måste spara pengar nu så får väl vänta ett par månader. Känns skit just nu. Dessutom vill jag ha något fint tills imorn, men nejdå. Usch och fy. Fattar inte att jag kan bli så sugen på att shoppa, just nu spelar det kankse inte ens så stor roll vad det blir heller, ännu sämre. Menmen, får se om älskligen får om han vill för då ska vi shoppa lite imorn ändå, han ska nämligen köpa ny dator (hoppas han), vi får väl se om vi hinner mellan plugg och städning och tvätt.

Kanske är dags att sova lite om jag ska orka med allting imorn. Just nu känns det rätt lockande faktiskt, att krypa ner i sängen och bara sova bort en stund, i alla fall till 6.30 imorn, då måste jag upp om jag ska ha en chans att hinna med allt jag på någotsätt bestämt mig för att hinna med...
Så kan det gå. 
Nattinatti

Träningsvärk

Datum:2008-01-24 Tid:18:08:11

Det var knappt så att jag kom upp imorse men det gick!
Uppenbarligen var det inte igår jag tränade (tro mig jag är smärtsamt medveten om det).
Trodde nog att jag hade lite minder muskeler än vad det visat sig, om man kan få så här ont så borde det finnas ett antal ;) Hade kanske uppskattat dem mer om de inte gjorde så ont dock. Menmen, vill man vara fin får man lida pin! Anledningen till träningen är ju att få en mel vältränad kropp och ett sundare liv, vilket bore bli resultatet och då kommer jag att vara nöjd. Just nu är det bara lite svårt att se den delen. Dansen var väldigt rolig dock, och det kan verkligen rekommenderas för dem som känner för att träna men samtidigt ha roligt, då är Afropowerdance perfekt. Speciellt när man som jag får träna med två väldigt underbara vänner, blir ännu lättare att motivera sig då.

Idag borde jag ha pluggat, men än så länge så har jag inte ens öppnat en bok, vilket får mig att skämas. Till mitt försvar kan sägas att jag var ute och gick med älsklingen på morgonen, sen åt vi frukost och väntade på posten (kursböckerna som vi beställt borde komma) och efter en massa krångel med samtal med brevbäraren, postkontoret och till slut utlämningsstället för paket så fick vi våra böcker. Tyvärr var klockan så mkt att vi var tvungna att åka till skolan på föreläsning (allmän avtalsrätt) så med andra ord så hann jag inte med att plugga så som jag tänkt. Efter föreläsningen var vi tvungna att handla också. Nu sitter jag här och skrapar ihop lite tålamod och ork att ta itu med mina måsten.

Snart börjar handbollen på tv dock, och det kan jag ju inet missa så det får kankse bli lite plugg nu och mer imorn. Har tvättstugan imorn med, men jag ska verkligen plugga då, måste. Borde gå bra om jag går upp tidigt och cyklar lite till två Sex and the City avsnitt. På kvällen är det dags för Johanna och Alex inflyttningsfest med! Ska bli väldigt kul, om jag bara kan komma på något att ha på mig... Suck, fattar inte att jag kan ha fyllt en hel gadrob med kläder och ändå ständigt känna att jag inte har något att ha på mig! Hinner inte shoppa heller och i ärlighetensnamn har jag väl inte några pengar att shoppa för heller så det får väl bli till att leta långt in i gadroben ändå, gissar jag. Tips någon?

image4 image5
Nej, en stor kopp kaffe och första kursboken, here I come!


Inga böcker

Datum:2008-01-23 Tid:12:28:18
Hur ska man plugga när man inte har fått ngra böcker att läsa? Är en fråga som jag har funderat mkt på under dagen. Skulle verkligen vara duktig idag och plugga och planera och ha mig. Tyvärr har vi inte fått någon post idag, vilket betyder inga avier heller vilket i sin ur betyder att det inte går att hämta några böcker och börja läsa. Så hur jag ska plugga är förtillfället ett litet problem för mig. Har lite funderingar på att göra massa annats så jag kan plugga när böckerna väl komemr sen, men har inte riktigt bestämt mig än. Är rätt frustrerande. Speceillt när har har två så orehört duktiga vänner som jag vet sitter och sliter häcken av sig med pluggandet, oavsett om de är trötta eller inte. Känns ännu värre. Fast jag har läst lite, det har jag och jag har också städat skrivbordet och gjprt vissa omplaceringar som jag är väldigt nöjd med. Ska nog laga lite mat snart med, och sen vet jag inte. Städa kankse, eller planera lite inför kommande dagars skolarbete. Kanske kan fundera över det när jag lagar mat. Köttfärssås och spaghetti blir det, även om det var exakt vad jag fick hos Alexandra igår så får det bli det idag med... Det är så matlistan ser ut faktiskt (och ja, jag har en nedskriven och uppsatt på kylskåpet).  ne, nu börjar jag bli hungrig så jag ska väl laga lite mat. Då gör jag ju åtminstonde nåonting vettigt en stund.

Feeling great

Datum:2008-01-22 Tid:21:09:53
Känslan som jag har i kroppen nu är frid & lycka, trötthet och samtidigt energi. Det är känslan av fysisk ansträngning, måste erkänna att det känns superbra =) Visst ömmar det lite här och där, det känns ju att jag har rört på mig men det är samtidigt en avslappande och skönt känsla. Det var ett underbart roligt pass som inte bara var bra för kroppen utan även själen, det är faktiskt sant. Det var som ren terapi, som Johanna uttryckte det! En bra sammanfattning av det hela faktiskt.

I övrigt så har dagen bjudit på en promenad före frukost tillsammans med Honey, väldigt skönt det med faktiskt. Har läst en del och varit på introduktion till nya kursen, det kommer att bli svårt och utmanande men förhoppningsvis även intressant och roligt. Därefter var jag hos Alexandra och fick the, mat och fika innan träningen! Helt underbart gott alltihop och väldigt trevligt. Det var en perfekt dag som avslutats med en varm och skön dusch, pyjamas och det här inlägget. Ska även bli en kopp the och liten koll i papprena till nya kursen. Tror att jag ska göra en liten planering inför morgondagens bestyr också, vore skönt att vakan och veta vad jag ska göra under dagen.

Känner mig väldigt shoppingsugen och hoppas på att det kan bli någon liten snabbtitt i en affär eller två under veckan, skulle kännas bra att hitta en kalender och lite the. Hoppas också att klädkatalogerna som jag beställde idag ska komma under veckan eller i alla fall i början på nästa, vill se ut coh planera vad jag ska köpa när det blir dags för det.

Ska nog ta den där the koppen nu och lite planering innan jag ska ägna mig lite åt att bara mysa i soffan med min lilla älskling. Sen blir det skönt att få krypa ner i sängen. Som avslutning vill jag bara säga att det känns så himla bra just nu!

Överlycklig

Datum:2008-01-21 Tid:23:30:36
Måste bara skriva det här, bara måste! Jag är sååååå glad att det blev Örebro, att min älskade Honey står ut med att bo ihop med mig, att Johanna heter samma som jag och trots att vi aldrig träffats innan första dagen på juristutb så känns det som om vi höpr ihop, är så glad att Alexandra finns och livar upp stämmningen och att ni båda finns till vid alla möjlilga tillfällen!  Ni är precis vad jag behöver för att inte sjunka alltför långt ner i någon djup sörja! Måste erkänna att Johanna inspirerade till det här inlägget, men ändå, kändes det rätt att skriva det här. Imorn är det nya tag, en ny termin, en ny kurs och satsning mot ett hälsosammare liv och vad kan vara bättre än att dra med sig två underbara tjejer in i kaoset?! INGET! Nu ska jag sova så jag orkar med morgondagens dramatik. Sweet Dreams my friends =)

Promenad

Datum:2008-01-21 Tid:19:47:19
Idag skulle jag ha tränat med Alexandra och Johanna, tyvärr ville inte min rygg vara med så det fick bli till att stanna hemma istället. Det betyder också att jag sov mycket längre än vad jag borde ha gjort, samt att jag inte alls har gjort så mycket som jag tänkt mig idag. Det blev i alla fall handlat lite mat så vi klarar oss i veckan och så var Alexandra här en stund och åt med oss och sen fikade vi innan vi körde hem henne och åkte till ett spår i närheten av henens lägenhet för att gå en promenad. Lite mörkt och läskigt men eljusspåret var ändå fint och relativt upplyst (bara jag som är löjlig) och det var väldigt skönt emd en promenad.
Hämtade lite böcker också som kommit, så nu har vi tre till nya kursen. Tyvärr är dom supertjocka så det blir väl förmodligen en större utmaning att ta sig igenom dem, men det ska väl gå det med.

Imorn är det powerwalk på morgonen som gäller, förhoppningsvis lite läsning och sedan lunch före introduktionen för nästa kurs och den nya terminen =) Efter det ska jag till Alexandra och äta, plugga och umgås innan vi ska gå på ett träningspass med Johanna, ser jag fram emot =)

På onsdag är det ännu ett träningspass inplanerat, ännu en promenad och lite läsning har jag tänkt mig. Får väl se vad som mer kan hinnas med.
På torsdag har vi en föreläsning, det ska bli en promenad och lite läsning då med tror jag, får väl se hur långt jag kan ta mig i min bok och vad som sägs imorn om vad jag behöver läsa.
På fredag är det inflyttningsfest hos Johanna & Alex som gäller, men i övrigt promenad, plugg och kanske en tur in till stan, vi får se.
Helgen i övrigt är inte planerad än, men jag har ett förslag så vi får se om det går igenom. Ska i alla fall försöka skaffa lite mer blommor till lägenheten och en ny kalender. Annars så är det inte helt klart vad som står på schemat. Förmodligen en hel del städning och tvätt, men det är väl inget ovanligt.

Nu är det nog dags för lite thé, några kapitel till i boken och sedan en slökväll framför tv:n, känns som om det behövs.

Resfeber

Datum:2008-01-20 Tid:18:15:45
Känner ett sånt sug efter att resa någonstans. MEN någonstans innebär inte att det saknas krav.
Det ska vara varmt och soligt, det ska finnsa pool och vara nära till havet, det ska vara billigt och vackert och det ska helst ha varit igår. Längtar efter att åka utomlands så att jag kan dö, det var ju evigheter sen sist, och tro inte att det räknas att jag var på två resor för två årsen. För det borde ändå blivit en förra året med och definitivt en till sommaren, men vem har råd med det? Tyvärr till min stora besvikelse så har inte jag det. Men tro mig, jag har inte slutat drömma eller hoppas för det. Ärligt, låter det inte skönt att tillbringa en vecka i solen och vattnet och bara njuta? Ta en promenad då och då, dricka en drink eller två och äta goda middagar på nya restauranter varje kväll! Kan nästan se det framför mig. Såg bilder från Grekland för några dagar sen och det minskade inte suget alls, för vem kan motstå bilder som de här egentligen?!

image1  image3

Suck, det ser ju så underbart ut så att det inte är sant. Men jag får fortsätta drömma ett tag till och under tiden kan jag passa på att träna så att jag sr bra ut i bikina och shoppa en helt perfekt resegadrob =) Det låter faktiskt väldigt roligt. Det ska bli mitt projekt, tillsammans med alla andra som jag har skaffat mig. Fast nu är det nog dags för lite kaffe och Civilrätt med Agell & Malmström tror jag, det är ju et nytt år med nya löften och en ny kurs på gång så det är bäst att börja direkt och komma förberedd till introduktionen på tisdag. 
 

Ett moment avklarat

Datum:2008-01-17 Tid:17:49:24
Nu är tentan gjord, vet inte hur det gick men det märker jag väl sen.
Orkar inte prata om vad jag svarade på den eller den frågan mer, det snurrar bara i mitt huvud.
Känner mig lite tom faktiskt.

Menmen, vidare till roligare saker.
ikväll blir det nog bio med 2 tjejer från klassen.
Kan bli kul om vi hittar något kul att se.

Annars så är det dags att städa lite, tvätta och fixa i lägenheten under helgen.
Men imorn är det fest, så kankse kan bli något att göra på lördag kanske.
När man är trött och sliten.
Vem vet, det kan hända att jag kommer hem en natt nu till helgen...
Får se, om N ändå ska åka hem och hämta skidor så följer jag kankse med men det hänger på om han ska åka eller inte.
Tanken är väl att jag ska börja förbereda mig för nästa kurs också.
Ska få lite ordning här, fixa med lilte blommor och kanske gå lite på stan.
Ska nog mest göra sånt som jag vill bara, det är mitt mål fram tills tisdag.
Då är det intriduktion på nästa kurs.

Känner mig väldigt trött nu, men det får väl vara okej efter en lång dag och tentaskrivning.

Puss & Kram J

Jag är tillbaka

Datum:2008-01-16 Tid:20:30:04
Eller lite i alla fall, har börjat plugga igen
Lite, men det är en början och skillnad mot för några timmar sen
Vet inte vad som har hänt, men det spelar nog ingen roll heller
Är bara glad för att jag känenr igen mig själv lite.

Imorn är det tydligen tentafest, något som jag sjävlklart missat....
Men vem vet, kanske ska gå på den med?
Hmm, troligen inte för efter 4 timmar i en bunker så brukar jag vara helt slut.
Det är rejält brutalt alltså, att sitta och skriva och orka tänka så länge
Brukar resultera i fingerkramp och huvudvärk.

För tillfället njuter jag av en liten paus i mitt pluggande ihop med sambon
Han käkar glass,  jag dricker kaffe
Hmm, nice fördelning...
Ser fram emot en uppgradering av headen här snart, har blivit lovad hjälp med att fixa till den =)
Ser även fram mot på fredag, Alexandra förfester brukar vara kul och jag har melonlikör kvar så jag kan nog få lika kul som senast =P
Hmm, oja jag längtar till fredag, det gör jag.

Nej, ingen rast och ingen vila, dags att återgå till plugget.
Har ju vilat så mkt det sista att jag får skylla mig själv för att jag sitter sista kvällen och ska plugga in allt.
Så mkt enklare det hade varit om jag hade tänkt på det från början.
Så typiskt mig så....
Menmen, jag ska återgå till att planera allt i minsta detalj igen, jag ska det lovar jag.
Men nu är det bäst att ta sig i kragen.

Hade bäst och skratta mkt, det är bra för alla.
Puss & Kram
J

Total brist på motivation

Datum:2008-01-16 Tid:15:43:57
Har verkligen ingen motivation till någonting alls just nu
orkar bara inte plugga, känns inte alls kul.
Inget hjälper liksom, finns inget som får mig att ta mig i kragen och börja kämpa igen.
Är bara helt slut, kan inte tänka eller fokusera.
Känner mig så otroligt rastlös bara, vet samtidigt inte vad jag vill göra.
Usch, jäkla moment 22.

Skulle vara duktig och plugga idag och verkligen kämpa för att klara tentan.
Inget har dock blivit gjort och om jag skulle ha lärt mig tillräckligt för att ens klara tentan så kommer jag bli förvånad. Känns nämligen inte alls som att jag har lärt mig någonting, verkligen inget.
Alla andra som säher att dom inte har pluggat eller lärt sig något kan ändå mer än mig när vi pratar om  det så det känns verkligen inte alls bra. Usch, ne får väl gå dit imorn och se om jag kan svara på några frågor, annars så får det väl bli till att blanka och sen göra omtentan helt enkelt.

Det är inget som är kul nu, inget alls.
Vill bara att den här kursen ska bli klar så att jag kan få lite ledigt, lite tid att hitta tillbaka till motivationen.
Känns som om jag behöver ha tid att göra lite vad jag själv vill, ta det lugnt, städa och fixa lite.
Måste verkligen tvätta med, lyckas alltid samlas en massa tvätt tycker jag.
När man väl tvättat så är det snart fullt igen ju, inget kul alls.
Menmen, har en snart så då får det bli till att tvätta lite kläder och annat nödvändigt.
Resten får bli till helgen.

I övrigt är jag mest sur på mig själv för att jag inte lyckas göra det jag lovat, följa min planer och ta tag i pluggandet.
Det är verkligen bara det som snurrar runt runt runt i huvudet på mig just nu.
Kanske är därför som jag inte kan koncentrera mig heller, för att jag inte kan släppa det och bara göra vad jag ska istället för att tänka på allt som jag borde göra. 

Ne, är väl bäst att jag samlar ihop lite tvätt och gör åtminstonde det.
Kanske ska träna lite med och se om det går att hitta en gnutta motivation för att kolla lite inför imorn. 

Hade bäst och lev lugnt. 
Puss & Kram
Jsan 

Tillbaka i verkligheten

Datum:2008-01-15 Tid:19:25:18
Japp, jag är hemma i Örebro igen
Skönt att vara hemma i Ulricehamn ett tag, träffa lite kompisar, familj och så
men ärligt, det är skönt att komma tillbaka hem hit också, att ha sitt eget.

Jobbar på att hålla mina nyårslöften, inga chips än iaf! =)
Motionen går det sisådär med, skyller på den snart kommande tentan.
För efter den så är det dags, då börjar hårdträningen på allvar.
Operation: Beach 2008 inleds på fullt allvar!

Försöker motivera mig till att plugga, men idag är nog inte min dag helt enkelt, för det går inte alls.
Ska göra ett seriöst försök till efter det här, sen ger jag upp för dagen.
Är ju trotsallt en ny imorn.
Vill få tillbaka det där jag hade på gymnasiet, vet inte vad det var men det var bra för att motivera sig och få bra betyg och gjorde underverk för vikten!

Föresten har jag klippt av mig håret och färgat det mörkt igen.
Hatar klippningen men älskar färgen, kanske kan man inte få allt?!
Blir säkert van och nöjd sen, just nu är jag mest upprörd efetrsom det inte alls var vad jag hade planerat.
Men det är ju sällan att det blir så längre, vad hände med det föresten?
Som ni märker så har jag tappat gnistan lite för tillfället, tror det är vädret och årstiden.
Mörkt hela tiden, och ingen snö heller. Nu är det ju åtminstonde torrt igen och lite kallare, stundtals.

Ne, lite plugg, lite träning och en kopp kaffe kankse skulle göra underverk.
Förhoppningsvis i alla fall, ska ta och testa detta.

Hoppas att ni har det bättre än mig, är är lite mer positiva.
Det kommer, jag lovar.
Hade gött!

Puss & Kram
J