Ny frisyr =)

Datum:2006-12-22 Tid:13:34:48
Jaha, då är det snart jul igen då. Sista julavslutningen för alltid igår (nästan iaf).
Känns konstigt att veta att det inte kommer att bli fler, undarar vad jag gör om ett år...
Snart börjar sista terminen, sista året, sista jullovet, sista tiden utan överdrivet ansvar, siata skyddade delen av livet tar sin början och snart är det bara att välkomma försändrningar och livet efter skolan. Ojjojj, det här känns jättekonstigt. Undrar hur det komemr bli.

Klar med alla julklappar iaf, men blir en konstig jul. Eller konstig och konstig, men ska fira med pojkvännen ist för med bara familjen som jag brukar så det blir lite nytt och lite gamalt. Ska fira lite med familjen redan imorn, sen med hans familj nästan hela julafton och sen med min på juldagen innan vi ska ut med kompisarna. Jobbar på annandagen sen, men det är gött med pengarna. Lär ju behövas nu efter jul och nyår. Lär inte vara rik precis, så är ju alltid bra med lite extrapengar i januari.

Var hos frisören idag me, fyllde i mina två svarta pertier och tonade om resten i en mörkare nyans nu än förra gången men är fortfarande mörkbrunt med rdöda/guld toner så det blev bra. Har lugg nu med! Helnöjd faktiskt! Känns jättebra, bättre än jag trodde. Var lite nervös faktiskt, men ne, det belv super. Undrar vad pojkvännen ska säga bara, men familjen tyckte att det var snyggt iaf. Alltid ngt =P

Tror att jag ska föröska börja skjuta igen me, saknar det och vännerna. Har blivit lovad att få skjuta nu på lovet me en kompis så, det ska bli jättekul! Längtar redan. Trodde inte att jag skulle sakna det så som jag har gjort, men det känns bra med för nu vet jag ju att det verkligen är ngt som jag vill hålla på med.

Ne, kanske ska ta och hjälpa till lite me. Måste ju städa och sätta upp tomtar och så. Få lite julkänsla! Menmen, får återkomma när jag har tid.

Puss & Kram J

Julklappar & Presenter

Datum:2006-12-15 Tid:21:43:56
Usch, inte nog med att man ska komma på ngt bra att ge pojkvännen i julklapp, han fyller år nu med! Eller inte nu men snart, januari är tillräckligt snart för att min fantasi ska vara på upphällning. Vad ska man hitta på för kul till honom? Har verkligen ingen aning längre, är inte jätterik så, måste dessutom vara hyfsat okej pris på presemten med. Är så svårt att komma på ngt bra, vill ju att han ska bli glad me!

Vann ett pris i veckan me. Skolans lilla tävling *ett nobelt pris* samma kategorier som nobelpristagarna. Själv fick jag i kategorin litteratur =) Riktigt nöjd faktiskt! Diplom och prispengar och grejer! Lite kul att bli utvald balnd alla andra... Satt coh skämtade med en kompis om det innan, sa att vi aldrig skulle få ngt sånt och sen ropade dom upp mig, av alla människor. Fatta att vi blev förvånade! Väldigt roligt och speciellt. Inte många som visste att det gick att få utmärkelsen, så det gjorde det hela mer oväntat. Hade verkligen ingen aning om det innan dom ropade ut vinnarna.

Ne, nu får det räcka för idag. Sov gott, dröm sött allihop.

Puss & Kram J

Första dagen

Datum:2006-12-15 Tid:16:54:26
Då har även jag skaffat blogg då...
Trodde aldrig det skulle bli av va Elin? =)
Haha, inte jag heller... Men varför inte?

Precis avslutat em av de jobbigaste veckorna under hösten nu..
eller snarare nästan avslutat, lär väl tvingas jobba med skolan hela helgen med
menmen, börjar bli van vid att leva utan liv... USch, mkt att göra hela tiden, blir ju aldrig klar
finns ju liksom alltid ngt nytt att ta tag i!
Så ska man jobba i morn me, men de är ju rätt gött me lite omväxling.

Ajja, dags att ta tag i mitt liv. Kankse hinner med de här lite senare igen.

Puss & Kram J