Cosmopolitan

Datum:2008-06-17 Tid:22:23:40

Det är min absoluta favorittidning och det senaste numrer betydde extra mkt, varför vill jag dock inte tala om för det blir för uppenbart då ;) Kan i alla fall meddela att det helt klart är en tidning värt att äga vart enda nummer av om ni inte redan gör det. Bättre tidning finns inte. Skulle dock gärna få tips om vilka tidningar som ni tyker är bra och värda att prenumerera på?! Vilken är just din favorittidning?



Kommentarer
Postat av: LIFE BY Marielle

Cosmopolitan är en favorit,dock läser jag inte tidningar så mycket. Knappt aldrig,så jag minns inte senaste gången jag läste en!



(svar) Men åh din kommentar var ju så söt så den finns med i ett inlägg :) vet du vad? jag vann biljetter till jay z konsert :D

2008-06-18 @ 01:20:39
URL: http://mariellem.blogg.se/

Postat av: Johanna

Saknar dig också gumman.... Helknasigt att inte leva sitt liv i Örebro för rillfället förövrigt. Men så länge vädret blir bätter så kommer det kännas toppen att ha lite sommarlov. Ush så mycket du jobbar, fast isf jag jobbar ju varje vardag mellan 7 och 15, så det blir lite för min del också. Så bra med promenader, då utnyjjtar du din tid till max alltså?! Såg förresetn SATC-filmen igår :D Se den!!!!!!! Så jävla fantastisk bra!!!! Nu skall jag kolla runt på lite bloggar, inte hunnit med det på flera dagar pga allt jobb, träning samt mycket annat. Snart kommer dock alex och hämtar mig, skall över till en kompis, äta tacos och kolla på fotbollen. Ha det absolut bäst. Saknar dig. Puss å kram :D

2008-06-18 @ 18:03:03
URL: http://j0hanna.blogspot.com

Postat av: Ida

Åh, det finns så många bra tidnigar! Min absoluta favorit just nu är Camino. Kanske inte ett magazin i stil med Cosmopolitan då det är ett inspirationsmagasin för en smartare och mer hållbar livsstil. Den är bred. Tar upp allt från ekologisk hudvård (kan det bli bättre för huden?) till reko-kläder till inredning. ja den täcker helt enkelt allt.



Puss!

2008-06-20 @ 12:14:59
URL: http://prinsessanpaarten.bloggagratis.se


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback